Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Σκόρπισαν για ακόμα μια φορά το θάνατο με φόλες σε αδέσποτα της Φλώρινας

Σοκ, θλίψη, αγανάκτηση και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα μαζική δηλητηρίαση αδέσποτων ζώων στη Φλώρινα αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όπου για μια ακόμη φορά αρρωστημένα μυαλά χτύπησαν τοποθετώντας δηλητήριο σε ωμό κιμά που «φύτεψαν» σε επτά σημεία γύρω από την πλατεία Αρχελάου.

Τα θύματα της νέας αυτής κτηνωδίας είναι πέντε αδέσποτα σκυλιά και μια γάτα που βρήκαν φρικτό θάνατο σε μια περιοχή που θεωρούσαν το μοναδικό τους σπίτι. Το μέλος του Φιλοζωικού Σωματείου Φλώρινας Φανή Χρήστου μιλώντας στις «Ιστορίες Αδέσποτων» ανέφερε ότι αυτή τη φορά οι φόλες εντοπίστηκαν στην πλατεία Αρχελάου στο κέντρο της Φλώρινας όπου ζουν αρκετά αδέσποτα ζώα που σιτίζονται καθημερινά από εθελοντές του Σωματείου έξω από ένα παλιό σπίτι της περιοχής. Όπως επισημαίνει η κ. Χρήστου η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και στο νέο αυτό κρούσμα μαζικής δηλητηρίασης αδέσποτων, που εκθέτει για πολλοστή φορά την πόλη της Φλώρινας καθώς μετατρέπεται καθημερινά σε ένα απέραντο νεκροταφείο ζώων, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει οποιαδήποτε πληροφορία για την ταυτότητα του ή των δραστών.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Φλώρινας έκανε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Φλώρινας και τα πτώματα των δηλητηριασμένων ζώων μεταφέρθηκαν στο δημοτικό κτηνιατρείο όπου και έγινε η νεκροψία, η οποία έδειξε ως αιτία θανάτου τους τη δηλητηρίαση από κατανάλωση φόλας. Σύμφωνα με την κ. Χρήστου δείγμα από τη φόλα έχει σταλεί σε εργαστήριο για να εντοπιστεί το είδος του δηλητηρίου. Ο κτηνίατρος του δημοτικού κτηνιατρείου που διενήργησε την νεκροψία στα άτυχα αδέσποτα ζώα υποψιάζεται ότι οι δράστες αυτή τη φορά χρησιμοποίησαν πολύ πιο ισχυρό δηλητήριο. Πριν από δύο εβδομάδες εντοπίστηκαν και πάλι δηλητηριασμένα δολώματα επί της οδού Ολυμπιάδος στην Φλώρινα και συγκεκριμένα πολύ κοντά στην περιοχή που γίνεται η αγορά.

Πρόκειται για μια καλά οργανωμένη επιχείρηση εξόντωσης ζώων καθώς οι φόλες πέφτουν σαν βροχή σε κεντρικά σημεία της Φλώρινας και αυτό πρέπει να προβληματίσει τους κάτοικους και τους καταστηματάρχες της περιοχής. Η εγκληματική αυτή ενέργεια του ή των δραστών να τοποθετούν φόλες με ισχυρό δηλητήριο στην «καρδιά» της πόλης θέτει σε κίνδυνο και τις ζωές παιδιών αλλά και ανθρώπων που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης ψάχνουν παντού για λίγο φαγητό.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Φλώρινας κάνει έκκληση σε όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες της πόλης να εναντιωθούν στα εγκλήματα κατά των ζώων που συντελούνται στις γειτονιές τους και να πιέσουν προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στην ελληνική δικαιοσύνη οι δολοφόνοι των ανυπεράσπιστων πλασμάτων. Όσοι γνωρίζουν την ταυτότητα του ή των δραστών που σκορπούν τον θάνατο με ισχυρά δηλητήρια να ενημερώσουν χωρίς κανέναν φόβο είτε το Σωματείο είτε το Αστυνομικό Τμήμα Φλώρινας. Οι πολίτες της Φλώρινας δεν θα πρέπει να γίνουν συνένοχοι και σ’ αυτό το έγκλημα.

34 σχόλια:

  1. DEN UPARXI PIO APOTROPEOS TROPOS DOLOFONIAS ZOON!!! EINAI APORIAS AKSIO PIOI EINAI AUTOI POU PRATOUN ME AUTO TO TROPO???
    TO THEMA PREPI NA ANALAVI EKS' OLOKLIROU O DIMOS.
    NAI, YPARXI PROVLIMA ME TA ADESPOTA AS KANEI KATI GI AUTO!!
    KAI OI "FILOZOOI" AS MIN PARATANE TA KAIMENA TA ZOAKIA MOLIS TA VARETHOUN STOUS DROMOUS.....EINAI APARADEKTI SIMPERIFORA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ 7 ΣΗΜΕΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ? ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Η' ΖΩΑ ΓΕΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ?ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΚΙΝΔΙΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΣΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ. Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ;;;; ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΚΙΚΙΛΙΑ;; Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ ΥΟ ΘΕΜΑ;; Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ;;; ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εύχομαι το ιδιο τελος να εχει ο δολοφόνος. Να ψοφήσει στον δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας παρακαλουμε..αυτη τη φορα ας μην υπαρξουν σχολια του στυλ "καντε κατι με τα σκυλια, θα δαγκωσουν κανεναν,ειναι αρρωστα κτλ"..μην ειστε παλι απεναντι μας..βοηθηστε μας!! Αν δεν σας ενδιαφερουν οι ζωες των ζωων που "χαθηκαν" σκετειτε λιγο τι θα γινει αν καταλαθος εισελθει το δηλητηριο στον οργανισμο ενος ανθρωπου..ενος παιδιου..υπαρχουν ηδη 2τετοια περιστατικα στο Κιλκις και στον νομο Αττικης!! Η πολη μας για αλλη μια φορα γινεται διεθνως ρεζιλι..το θεμα εχει ακουστει παντου. Εκκληση: οποιος γνωριζει εστω κατι, η ειδε το παραμικρο να επικοινωνησει με καποιο απο τα τηλεφωνα του φιλοζωικου( υπαρχουν στις πληροφοριες στο προφιλ μας) Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρωμιάρηδες! Έτσι να ψοφήσετε και εσείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα επρεπε να ντρεπονται!!!να δολοφονουν ετσι αθωες ψυχουλες.....τι τους εφταιγαν τα καημενα τα ζωακια???ευχομαι να εχουν το ιδιο τελος και αυτοι που το εκαναν!!!ακομα και τα ζωα πιο ανθρωποι ειναι απο αυτους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΞΕΦΤΙΛΊΖΕΤΑΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΔΗΜΟΣ ΣΙΩΠΑ ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;; ΕΛΠΙΖΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΙΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΞΕΔΩΣΕ 18/08/2014 ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

      http://neaflorina.blogspot.gr/2014/08/blog-post_53.html

      Τις τελευταίες ημέρες γίναμε θεατές αποτρόπαιων ενεργειών, καθώς βρέθηκαν στην πόλη της Φλώρινας σκυλιά τα οποία είχαν δηλητηριαστεί από φόλα. Κάποια, κατάφεραν να σωθούν κάποια άλλα όμως δυστυχώς όχι. Τα σκυλιά αυτά είχαν στειρωθεί, τσιπαριστεί και εμβολιαστεί από το Δήμο Φλώρινας και στη συνέχεια είχαν αφεθεί στο φυσικό τους περιβάλλον όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία. Τα σκυλιά αυτά, φέρουν χρωματιστό λουράκι, εφόσον δεν τους έχει αφαιρεθεί.
      Ο Δήμος Φλώρινας καταγγέλλει τέτοιου είδους ενέργειες οι οποίες προσβάλλουν το σύνολο των συνδημοτών μας. Δε πιστεύουμε σε καμία περίπτωση, ότι αυτές οι απαράδεκτες κινήσεις, οι οποίες οδηγούν σε βίαιο θάνατο ζωντανές υπάρξεις, μπορούν να χαρακτηρίσουν τους Φλωρινιώτες.
      Είναι γεγονός ότι στην πόλη της Φλώρινας, υπάρχουν αδέσποτα, τα οποία όμως δεν ήρθαν σε μια νύχτα, αλλά συγκεντρώθηκαν σιγά σιγά, από την ασυνειδησία των ιδιοκτητών τους που τα βαρέθηκαν και τα εγκατέλειψαν. Με το πρόγραμμα στείρωσης το οποίο εφαρμόσαμε σε 200 σκυλιά ήδη και το οποίο θα συνεχιστεί, ευελπιστούμε ότι σε βάθος πενταετίας το πρόβλημα αυτό θα λυθεί, ως ένα πολύ μεγάλο βαθμό.
      Με τη συμβολή και την ευαισθησία όλων μας, και με σεβασμό σε κάθε ζωντανή ύπαρξη, θα μπορέσουμε να συνυπάρξουμε όλοι σε αυτό το Δήμο.

      Διαγραφή
    2. ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΑ 200 ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. Ο ΝΟΜΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑΙΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΝΕΡΟ.. ΒΓΗΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΑΣΚΗΣΤΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΤΟ ,<> - ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    3. Σε λίγο θα γίνει και το κυνοκομείο .... Επιτέλους να λύσει το μεγάλο αυτό πρόβλημα!

      Διαγραφή
  11. Ο Δήμοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;;;;;
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ. ΠΕΝΤΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΨΟΦΙΑ.
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΝΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΨΟΦΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΑΣΙΤΙΑ-ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ) ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.
    ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ ΑΝ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΕΣΥ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ;;;ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Μ@@@@@ς ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟΥ.
      ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΝΩ, ΦΡΟΝΤΙΖΩ, ΤΑΪΖΩ, ΚΑΘΑΡΙΖΩ, ΤΕΣΣΕΡΑ (4) ΣΚΥΛΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΑ.
      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΄΄ΓΑΤΑΚΙΑ΄΄ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.
      ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ.

      Διαγραφή
    3. TO ΠΟΣΟ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΤΙΚΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ. ΕΣΥ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΜΑΚΡΙΆΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. ΜΑΚΡΙΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΦΡΟΝΤΙΖΩ Η ΕΧΩ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ << ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ>> ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

      Διαγραφή
  13. Αν ψάξει το Τμήμα .Ασφαλείας στην . Φλώρινα στα μητρώα ποιοι και ποιες έχουν δεχθεί επίθεση από αδέσποτα στην Φλώρινα ανάμεσα τους είναι και ο-οι δολοφόνος-οι που διέπραξαν αυτές τις αποτρόπαιες και ντροπιαστικές για την Φλώρινα δολοφονίες αδέσποτων. Ας ψάξει και τους ιδιοκτήτες εγκαταλελημένου όπου είχαν βρεί καταφύγιο τα αδέσποτα που δολοφόνησε με τόση απανθρωπιά ..Ας ψάξει ποιοι ένοικοι πολυκατοικίας από το μπαλκόνι τους στην πλατεία Αρχελάου φωτογράφιζαν τα ατυχή αδέσποτα της φώτο που "εντελώς συμπτωματικά" έχασαν την ζωή τους .Κάποτε πρέπει να τελειώσει αυτή η ντροπη και μάλιστα με αυστηρό και παραδειγματικό τρόπο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΕΛΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Συντεταγμένες του εγκέφαλου αλλα και του δολοφόνου ( υπάρχει και φωτο σχετικη) αυτών των αποτρόπαιων και φρικιαστικών πράξεων


      ...../.τόπος εγκλήματος πλατεία Αρχελάου...Τα ιχνη του .....πλησίον ΟΤΕ...Σαρανταπόρου Τυρνόβου και..Μεγαρόβου...αμοιβή ...500 ευρω όποιος τον εντοπίζει και παραδώσει στις Αρχές προς παραδειγματικη τιμωρία......

      Διαγραφή
  14. 11:10 Εσύ είσαι κοπρόσκυλο. Μην βγάζεις τόση κακία για τα αδέσποτα. Ελπίζω να μην έχεις κάνει και τίποτα χειρότερο , σε θεωρώ ικανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ελπιζω να βρεθει ο ενοχος και να πληρωσει για ολα αυτα που εκανε εγω ομως θελω να ρωτησω δεν θα εχει τυξεις ολη σχεδον η φλωρινα τον ή την ψαχνει...αυτο που εκανε ηταν απανθρωπο και ακομα και να μην εχει την ιδια αξια η ζωη του ανθρωπου με ενως κοπροσκυλου( που εχει οπως ειπε καποιος παραπανω ο οποιος οντως θεωρητε υποπτος )παρα ταυτα θεωρειτε δολοφονος ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δείτε τι γίνεται στον κόσμο γύρο σας και μην ασχολείστε με ότι γράφει ο καθένας που θέλει να παίζει με τα νεύρα σας
    Μαχαιρώθηκαν Πακιστανοί στην Παλιά Κοκκινιά-Ανησυχία στην ΕΛΑΣ για τις εγκληματικές επιθέσεις
    Τρίτη πιο δυστυχισμένη χώρα του κόσμου η Ελλάδα...Γονάτισαν" οι Έλληνες από ακρίβεια και ανεργία!
    Δημόσιο: Στους «διαθέσιμους» ο κλήρος για να κλείσουν οι 6.500 απολύσεις
    Πάνω από 1.500 νεκροί από τον Έμπολα στη Δ. Αφρική
    Οπλα αντί για κούκλες: Βαρβαρότητα στην καρδιά της Δύσης
    Ελληνικό δεξαμενόπλοιο διέσωσε 221 μετανάστες στη Μεσόγειο
    Χαοτική η κατάσταση στο Αιγαίο: Αρματαγωγά συλλέγουν διαρκώς λαθρομετανάστες
    Νεκρό 4χρονο αγόρι στο Ισραήλ από πυρά όλμου από τη Γάζα
    Τουλάχιστον 108.000 άνθρωποι έχουν μείνει άστεγοι στη Γάζα


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολα αυτα ειναι θλιβερα γεγονοτα..τι εκανες εσυ για αυτα?πως κινητοποιηθηκες? θελω να σου κανω μια ερωτηση..τι θα εκανες αν ξεψυχουσε στα χερια σου ενα σκυλι? αν ετρεμε και σε κοιτουσε στα ματια? αν δεν μπορουσες να κανεις τιποτα? αλλα τι λεω?μαλλον βλεπεις σκυλι και αλλαζεις πεζοδρομιο.αν δε σε ενδιαφερει τοθεμα μην ασχολησε

      Διαγραφή
  17. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΝΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ. ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑ;;;; ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ Η ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ Η ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνω,ξερουμε τι γινετε στον υπολοιπο κοσμο.

    Πρεπει να δρασουμε με θεμα τα αδεσποτα δεν ειναι ομορφο αντιθετως απανθρωπο και ανατριχιαστηκο να προχωρας και να βλεπεις φολιασμενα ζωα σκορπια στους δρομους και στις πλατειες...επεισης ο υποτιθεμενος ανθρωπος ο θεος να τον κανει ανθρωπο που πολυ περισσοτερο ζωο απο τα ζωα ειναι εκανε μια απανθρωπη πραξη και αν νιωθει λιγες τυψεις και αν θελει τα πραγματα να μην γινουν χειροτερα και η ποινη ειναι μεγαλητερη το ιδιο και τα σχολια και τα επιθετα με τα οποια θα των στολισουν οι φιλοζωοι της φλωρινας ας το πει ή αν καποιος αλλος εχει δει κατι ας το πει να μην φοβατε γιατι δεν ξερουμε τι θα κανει μετα απο αυτο γιατι ενας δολοφονος για ολα ειναι ικανος και λεω δολοφονος γιατι δεν εχει σημασία αν εισαι δολοφονος ζωων ή ανθρωπων σημασια εχει πως λεγεσε και εισαι δολοφονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μου αρέσει που πολλοί εδώ μέσα εύχεστε με τέτοια άνεση θανάτους, και γίνεστε κριτές. Μακάρι να έχετε την ίδια μαχητικότητα και σε άλλα ζητήματα.

    Η όλη κατάσταση είναι θέμα σεβασμού.
    Από την μια έχεις τα καημένα τα ζώα που έχουμε ''χτίσει'' το φυσικό τους περιβάλλον και θεωρούνται ξένα στο ίδιο τους το σπίτι. Αναγκασμένα να ζουν με τους δικούς μας όρους.
    Και από την άλλη έχουμε τους ανθρώπου που δυσανασχετούν με την παρουσία τους, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Γιατί καλά να λέμε τι σου φταίει το άκακο το αδέσποτο, αλλά δεν ξες πόσο άκακο μπορεί να γίνει άμα π.χ. πεινάει.
    Προσωπικά, μένω στην ίδια περιοχή της πόλης εδώ και αρκετά χρόνια. Πάντα είχε μερικά αδέσποτα. Τα τελευταία χρόνια όμως, το κακό παράγινε. Τα βράδια αν ανοίξεις το παράθυρο θα ακούσεις κατ'εξακολούθησην γαβγίσματα, από διαφορετικές γειτονιές. Το πρόβλημα μεγαλώνει το καλοκαίρι που λόγο θερμοκρασίας έχεις ανοιχτά παράθυρα και τυχαίνει να περάσουν και από την δική σου γειτονιά, και μέρα παρά μέρα για να μην πω συχνότερα, ξυπνάς νευριασμένος να κλείσεις τα παράθυρα χάνοντας τον ύπνο σου. (Αν είσαι στους πρώτους ορόφους όπως εγώ, και κλειστά να ναι, είναι το ίδιο)
    Εχω ρίξει μπινελίκια αρκετές φορές, φόλα όμως δε σκέφτηκα να ρίξω..

    Από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε τι λύσεις υπάρχουν.
    Σίγουρα δεν είναι οι φόλες. Είναι άσχημο πράμα να σκοτώνεις γιατί δε σου αρέσει η παρουσία του άλλου. (εξαιρούνται κουνούπια, κατσαρίδες κ.τ.λ! :)
    Με επιφυλάξεις ο περιορισμός τους σε έναν ειδικό χώρο από τον δήμο, γιατί και πολλά λέγονται πολλά για τις συνθήκες που επικρατούσαν εκεί.
    Είπε ο δήμος ότι τα στείρωσαν, παρ όλα αυτά φαίνεται να αυξάνονται.
    Κάποια καλύτερη λύση δεν έχω, δεν είμαι ειδικός, ούτε μπορώ να φανταστώ ότι τα σκυλιά θα συνεργαστούν σε αυτό.

    Παράκληση όμως σε αυτούς που παίρνουν κατοικίδια, να το σκεφτούν δυο και τρεις φορές πριν πάρουν, αν είναι να καταλήξει αδέσποτο
    Κάποιοι φροντίζουν τα αδέσποτα και μπράβο τους, αλλά λόγο ότι λειτουργούν σαν μαγνήτης γι αυτά, οι γείτονες τους φτάνουν σε σημείο να τους/τα βλέπουν αρνητικά.

    Η κατάσταση πάντως δεν μπορεί να παραμείνει έτσι γιατί φτάνουμε στο σημείο κάποιοι κάφροι να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους λύνοντας το πρόβλημα με θάνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ πρόσεχε τι γράφεις γιατί κινδυνεύεις να θεωρηθείς ύποπτος και δολοφόνος όπως εγώ.
      Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μη συμπαθείς τα αδέσποτα και τα σκατά τους που πατάνε τα παιδιά σου στα πάρκα και σε κάθε γωνία της πόλης, άσχετα αν είσαι πολύ περισσότερο φιλόζωος από κάποιους άλλους.

      Διαγραφή
    2. Εχεις καθε δικαιομα να μην συμπαθεις τα αδεσποτα και τα σκατα οπως πολυ' ευγενικα' ειπες αλλα σκεψου τι θα γινει αν ενα απο τα παιδια σου που πατανε τα σκατα των ζωων, με την ιδια απροσεξια δηλητηριαστουν απο φολα ...τοτε το προβλημα θαα ηταν μεγαλυτερο οι φολες ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ και ο θανατος ειναι πολυ πιο συμαντικος απο τα σκατα οπως ειπες...αυτο προσπαθουμε να σας περασουμε και αν δεν σε ενδιαφερουν οι θανατοι των ζωων τοτε παρτο απο την μερια οτι ειμαστε γνωστοι για της ΦΟΛΕΣ...

      Διαγραφή
  20. KAI EMENA ME ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΝΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ,ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΩΝ, Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ Κ.Λ.Π ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΤΕ. Η ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ. ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΈΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΑΔΕΠΟΤΑ. Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ. ΤΑΙΣΤΡΕΣ- ΝΕΡΟ Κ.Λ.Π ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πρεπει να γινει στη φλωρινα το κυνοκομιο δεν παει αλλο αυτη η κατασταση μερικα απο τα αδεσποτα που εχουν εγκαταλειψει οι ιδικτιτες τους λογο της συμπεριφορας τους προς αυτα γινονται επιθετικα και δαγκωνουν κοσμο ΑΛΛΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΕΝΩΣ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΙΜΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συντεταγμένες του δολοφόνου ...../.πλατεία Αρχελάου...ΟΤΕ...Σαρανταπόρου και..Μεγαρόβου ...αμοιβή ...500 ευρω !!! πλησιάζουμε στα ίχνη σου ΔΟΛΟΦΟΝΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.