Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

«Δεν πετροβολούν, παρά μόνο τα καρποφόρα δέντρα»

Απάντηση σε δημοσίευμα του κ. Ε. Στάιου

Πρόσφατο δημοσίευμα του κ. Στάιου, με αφορμή τη συνέντευξη και την κάθοδό μου στις Δημοτικές εκλογές με τον Συνδυασμό του κ. Βοσκόπουλου, με αναγκάζει λόγω επωνυμίας να προβώ σε δηλώσεις προσωπικού χαρακτήρα, παρότι δεν το θεωρώ σκόπιμο στο πλαίσιο της κρίσιμης εποχής που διανύουμε, όπως και δεν επιθυμώ να σχολιάζω τον οχετό της ανώνυμης λασπολογίας που μεθοδευμένα εξαπολύεται σε βάρος μου από ομάδα συγκεκριμένων συμφερόντων και «κουκουλοφόρων» του διαδικτύου μέσα από διαδικτυακές ιστοσελίδες ενημέρωσης, μολονότι είναι γνωστό σε όλους ότι οι ευθύνες για τα προβλήματα του τόπου μας βαραίνουν αυτούς που άσκησαν εξουσία και λάμβαναν αποφάσεις τις τελευταίες δεκαετίες.
«Άλλα λόγια, να αγαπιόμαστε» λέει ο λαός μας. Κάποιοι, λοιπόν, αντί να προβληματίζονται για την αδυναμία τους μετά από κοπιώδεις προσπάθειες να στελεχώσουν τον δικό τους Συνδυασμό, εγχείρημα το οποίο εγώ ως υποψήφια Δήμαρχος ολοκλήρωσα επιτυχώς, με τη βοήθεια των συνεργατών μου, δυο φορές, το 2006 και το 2010, μου κάνουν «την τιμή» να ασχολούνται επιλεκτικά με τις συνεντεύξεις μου και να αναζητούν την «αλήθεια» στις πολιτικές επιλογές μου.
Αντί να θλίβονται για τη συμμετοχή τους στην ομάδα που έχει διασπάσει τον προοδευτικό χώρο της Φλώρινας, ο οποίος παραδοσιακά στήριζε το ΠΑΣΟΚ, με την διχαστική κάθοδό τους στις προηγούμενες εκλογές, και συνέπραξαν σε μια κίνηση που δημιούργησε ένα βαθύ τραυματικό χάσμα ανάμεσα σε ανθρώπους επί χρόνια συναγωνιστές και συντρόφους, εξαιτίας της εμμονής κάποιων τρίτων για παραμονή τους στην εξουσία με συνέπεια ακόμα και την απώλεια της Περιφέρειας, αυτοί, λοιπόν, ζητάνε τώρα και τα «ρέστα».
Αντί να ερυθριούν που η κριτική του Συνδυασμού τους όλα αυτά τα χρόνια ήταν κενή περιεχομένου και ανύπαρκτη προς την Δημοτική αρχή, με συνεχείς παλινωδίες (π.χ. στις επιχορηγήσεις των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων, τις οποίες κατά καιρούς υπερψήφιζαν ή καταψήφιζαν), με διαρκείς υπαναχωρήσεις (αμέτρητες φορές λέχθηκε δημόσια από ορισμένους η ρήση «δεν εννοούσα αυτό κ. Δήμαρχε», θα το θυμάται ο κ. Στάιος, εφόσον δεν ήταν ο ίδιος που το έλεγε), με αναίτιες διαφωνίες, ατεκμηρίωτες ενστάσεις και ανούσιες προσωπικές αντεγκλήσεις, και αντί να αναρωτιούνται γιατί και άλλα μέλη της ομάδας τους, της μείζονος μειοψηφίας, τους έχουν εγκαταλείψει εκφράζοντας την ίδια άποψη με εμένα, συνεχίζουν την επιθετική τακτική τους απέναντί μου.
Αντί να λογοδοτούν στους συμπολίτες μας για ποιους λόγους επέλεξαν να μπούνε «κάτω από την φτερούγα» του ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, συμπαρασύροντας και όσους τους εμπιστεύτηκαν ή εγκλωβίστηκαν στον πρώην Συνδυασμό τους, και να πουν για ποιο λόγο δεν ήθελαν να συνεργαστούν μαζί μου και με την ομάδα της ελάσσονος μειοψηφίας, μετά από σχετική συζήτησή μας τον Οκτώβριο του 2013, αλλά ούτε και με τον κ. Πετκάνη, παρά τις διαβουλεύσεις που, όπως πληροφορούμαι, διεξήχθησαν, παρότι γνώριζαν ότι ο κ. Πετκάνης ως επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού θα συγκέντρωνε σε ενδεχόμενη κάθοδό του όλον τον πολιτικό μας χώρο, αναλώνονται στην κριτική μιας υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου, που η συνεργασία της δεν θα προσέθετε και τίποτε στον Συνδυασμό τους, όπως επικαλούνται.
Αντί να αναλογίζονται ότι η ευκολία αυτής της συνεργασίας με τον Βουλευτή τη Νέας Δημοκρατίας και η προθυμία των επικεφαλής («σαν έτοιμοι από καιρό») δημιουργούν στους συμπολίτες μας συνειρμούς και υπόνοιες και για προηγούμενες «αφανείς» συνεργασίες, στις οποίες μπορεί ενδεχόμενα να υποθέσει κάποιος ότι οφείλεται και η απώλεια της έδρας από το ΠΑΣΟΚ(;), αλλά και για προσυμφωνημένες από καιρό εξελίξεις (γιατί άραγε θα ρίσκαρε ένας έμπειρος σε εκλογές Βουλευτής να αναζητάει υποψήφιους την τελευταία στιγμή, αν δεν υπήρχαν κάποιες διασφαλισμένες συμμαχίες;), ψάχνουν για καιροσκοπικές ασυνέπειες και «δεύτερες σκέψεις» στη δική μου ξεκάθαρη τοποθέτηση.
Αναφορικά, λοιπόν, με τις δηλώσεις μου, είναι γνωστό ήδη ότι τα όσα αναφέρονται στην προεκλογική συνέντευξή μου στις 7-10-2010 βασίζονται σε δημοσιευμένη συνέντευξη του κ. Στρατάκη, όπως ορθά αντιγράφει ο κ. Στάιος: «που του αποδίδει ο πρώην Νομάρχης Γιάννης Στρατάκης στην πρόσφατη συνέντευξή του», την οποία επικαλέστηκα ως επίσημη υποψήφια του ΠΑΣΟΚ απέναντι στον υποψήφιο της ΝΔ, και αποτελούν αναφορές που έχουν αντικρουστεί δημόσια από τον κ. Βοσκόπουλο και έχουν καταρριφθεί ως ανυπόστατες.
Τέλος, τα όσα αναφέρω στην πρόσφατη συνέντευξή μου (16-4-2014) αποτελούν την προσωπική μου άποψη και τη δική μου αλήθεια, από την εμπειρία της θητείας μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, συμπεριλαμβανομένης και της όποιας κριτικής έχω ασκήσει όλα αυτά τα χρόνια και την οποία θα συνεχίσω να ασκώ, γιατί εμένα, παρά τους ευσεβείς πόθους κάποιων, δεν με «κρατάει» κανείς δέσμια συναλλαγών, δοσοληψιών και ανταλλαγμάτων. Υπηρετώ με ευσυνειδησία και εντιμότητα το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας από το 1999 ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου. Η αξιοπιστία και η πολιτική συνέπεια του καθενός μας θα κριθεί και πάλι από τους συμπατριώτες μας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Υπομονή ως τότε.

Όλγα Μούσιου-Μυλωνά
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Φλώρινας

ΥΓ. Καλή προσωπική επιτυχία, κ. Στάιε. Είστε φέρελπις νέος και γνωρίζω ότι δεν ταυτίζεστε με τις απόψεις των φίλων σας, μην αναλαμβάνετε, λοιπόν, ευθύνες που έτσι κι αλλιώς δεν σας ανήκουν.

27 σχόλια:

  1. Ολγιτσα καλη σου μερα....
    Ας τους να σε τρωνε..........
    Εσυ εχεις την αξια σου
    Χαιρετισματα απο τη μελιτη
    Οπως κ να ρθουν τα πραματα
    Οτι κ να χρειαστεις , ξερεις που θα μας βρεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχει έστω και ένας που υποστηρίζει Ολγίτσα,το γεγονός που γλύφεις εκεί που στις προηγούμενες εκλογές έφτυνες. Επίσης χαίρομαι ιδιαίτερα τον κ. Στάιο που δεν έχει αντιληφθεί τι έχουν κάνει στον Έλληνα αυτός και οι όμοιοί του τωρινοί σύντροφοί του. Εξ αιτίας σου νέε μου ο λαός έχει χύσει ποτάμια αίμα, που εσύ δεν έχεις αντιληφθεί, εξ αιτίας σου νέε μου το ΠΑΣΟΚ που μας έκανε να νοιώθουμε αφέντες στον τόπο μας ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ,εξ αιτίας σου νέε μου το κόμα της καρδιάς μας χέρι χέρι με τους παραδοσιακά πολιτικούς εχθρούς μας, μας διαλύσατε την αξιοπρέπεια μας και το μοναδικό μας αίτημα να ζούμε ανθρώπινα. Ένας παλιός ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ και της Όλγας, που όσο κάνουν δηλώσεις τόσο πιό πολύ αποκαλύπτονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. zilevissssssssssssssssss

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου ο νεαρός Στάιος πρέπει να έχει ιδιαίτερα χαρίσματα που εν αγνεία και μόλις στα 33 του χρόνια και χωρίς να έχει καμία θέση διαχείρισης έκανε τόσα κακά στην παράταξη του και στην χώρα , μια παράταξη που στην Φλώρινα ένας απο τους κύριους εκφραστές της ήταν η κ Μούσιου ( 2 φορές υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ , 2 φορές χρισμένη υποψήφια δήμαρχος απο το ΠΑΣΟΚ και με έκφραση σε όλα τα κομματικά όργανα ) Κ Στάιο παρατήστε τα κοινά γιατί αύριο μπορεί να καταστρέψετε τον πλανήτη .....

      Διαγραφή
  3. Άστον Όλγα να λέει ότι θέλει ο Στάιος ζει στον κόσμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν ήμουν μικρό παιδί και παίζαμε στη γειτονιά, ρίχναμε πέτρες -“Βάζαμε σημάδι”- σε ένα ξερό και γερασμένο δέντρο, καθώς γνωρίζαμε ότι δεν πρόκειται να καρποφορήσει.
    Δυστυχώς την επόμενη χρονιά ο κύριος ΔΗΜΑΡΧΟΣ το έκοψε για καυσόξυλα, γιατί όπως είπε δεν απέδιδε τίποτα πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν θεωρεί τον εαυτό της "καρποφόρο δέντρο", αυτό είναι ανησυχητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρία Μούσιου, θεωρώ ότι δεν έχετε το δικαίωμα να μιλάτε ειδικά εσείς για διάσπαση του χώρου του ΠΑΣΟΚ, όταν εσείς συναινέσατε και βοηθήσατε στην εκλογή το 2010 του Δημάρχου, κου Βοσκόπουλου που κατέβαινε με το χρίσμα της ΝΔ. Δυστυχώς, ποτέ δεν μπήκατε στον κόπο να διαψεύσετε με επιχειρηματολογία ή προσεύγοντας στη Δικαιοσύνη αυτά που διαδίδονται, με αποτέλεσμα η στάση σας αυτή να καταρρίπτει την έννοια της φήμης για τη συγκεκριμένη πολιτική σας στάση ... εσείς προσωπικά, που "ευελπιστούσατε" και "επιθυμούσατε" να υπάρχει συνοχή του προοδευτικού χώρου, γιατί δεν κάνατε κάτι ουσιαστικό, παρά δεθήκατε στο άρμα του κυρίου Βοσκόπουλου που μόνο τον προοδευτικό χώρο δεν αντιπροσωπεύει και επροσωπεί (καθώς για εσας προσωπικά, όπως αντιλαμβάνομαι, η ΝΔ δεν αντιπροσωπεύει τον Κεντρώο χώρο, αν και ο συστρατευτής σας στις παρούσες εκλογές, γνωρίζουμε την πολιτική στάση που θα είχε, αν του δινόταν το χρίσμα από τη ΝΔ) ...αφού σάς "αντιπροσωπεύει" ο προοδευτικός χώρος και θεωρείται "πολιτικό σπίτι" σας το ΠΑΣΟΚ, γιατί δε συμπράξατε με κάποιο συνδυασμό που να εκφράζει τον προοδευτικό χώρο (όπως έκαναν προηγούμενοι πολιτευτές και δημοτικοί άρχοντες προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ) παρά συστρατευτήκατε με έναν συνδυασμό που μόνο "σύννεφα" επέφερε στην πολιτική σας αξιοπιστία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με μία φράση "αλλαξε..ο .κολιές"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλγα Μούσιου-Μυλωνά
    Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Φλώρινας

    Γιατί ντρέπεσαι να γράψεις
    Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Φλώρινας
    με τον σύντροφο Βοσκόπουλο.



    Το καρποφόρο δέντρο πετροβολάνε όλοι - Ηλεία Live!
    www.ilialive.gr/απόψεις/.../το-καρποφόρο-δέντρο-πετροβολάνε-όλοι.htm...‎
    21 Φεβ 2012 - Δεν θα πούμε ότι μας εκπλήσσει η επίθεση μια χαμηλής επισκεψιμότητας τοπικής ιστοσελίδας προς ένα «τοπικό νεόκοπο σάιτ». Πέρα από το ...

    ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ...ΕΚΛΕΨΕΣ
    21 Φεβ 2012 Το καρποφόρο δέντρο πετροβολάνε όλοι - Ηλεία Live!

    Ούτε ένα άρθρο δεν γράφεις μόνη σου...ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΗΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΟΥ!
    ΤΟ 2010 ΕΝΩ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΧΡIΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ, ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ (6-6-2010).
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ!
    ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2010, ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, ΠΡΟΤΊΜΗΣΕ (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ) ΤΟΝ ΧΡIΣΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΤΑΙΟΣ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ!
    ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αντε βρε ολγα ηρεμησε πια ! ποια νομιζεις οτι εισαι τελος παντων ποια? Λυπαμαι που θελησα να συνεργαστω μαζι σου !
    Θα σε περιμενω παντα για να στην πω!
    Ενας συναδελφος σου. Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μαλλον μαραμενο...Ολγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ετσι ε! Κυρια Μουσιου,για να παμε στην ουσια της υποθεσης,οσα αποδιδονταν για τη θητεια του κ. Βοσκοπουλου στη Νομαρχια απο την τοτε συνεντευξη του κ. Στρατακη ¨" εχουν αντικρουστει δημοσια απο τον κ. Βοσκοπουλο".λες και υπηρχε περιπτωση να τα παραδεχθει! και ο Παπαγεωργοπουλος παραμονη της αποφασης που τον εστειλε στα καγκελα ελεγε πως θα λαμψει η αληθεια!!!
    Τωρα αν "εχουν καταριφθει ως ανυποστατα ,ετσι ειναι αν ετσι βολευει για την ανηθικη προκλητικη ......και επιδεχομενη καθε αλλο ακραιο χαρακτηρισμο προσωπικη αποφαση (αφου ως πολιτικη επ¨ουδενι δεν μπορει να χαρακτηριστει)!
    Κιαν ακομα οι λογος αυτος δεν υπηρχε κ. Μουσιου,ειστε υποχρεωμενη να δωσετε εξηγησεις σε αυτους που πιστεψαν σε σας και σας ακολουθησαν ως επικεφαλης στις διαφορες εκλογικες σας καθοδους και αν κανατε λαθος και τους οδηγησατε σε αντιπαραθεσεις που τωρα θεωρειτε πως ηταν λαθεμενες,αναλαμβανομενη με ελαχιστη αξιοπρεπεια την ευθυνη σας, ο μονος δρομος θα ηταν μια μεγαλη συγνωμη και αποσυρση απο το πολιτικο προσκηνιο.
    Οσο για τον χρονο που επιλεξατε για αυτην την οψιμη υποστηριξη σας,μαλλον κρινεται ως πολλη ατυχη για σας,γιατι ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ......
    Μια απορια:Η ταλαιπωρια και προκλητικη συμπεριφορα απεναντι στους πολιτες της Φλωρινας ,αν εξαιρεσουμε ταλλα,δεν ηταν για σας αρκετη με την περιπτωση της Ριζου,μια πραξη που περικλειει οτι ανηθικο πολιτικα υπαρχει στο συγχρονο πολιτικο συστημα που μας οδηγησε εδω;
    Υ.Γ Και φυσικα οτι υπηρξατε πολιτικα, το οφειλετε στον πολιτικο χωρο κυριως, που σας εκανε την επανειλημενη τιμη και δεν ειναι προσωπικο σας επιτευγμα που σημερα το εξαργυρωνετε με αυτο τον απολιτικο και προκλητικο τροπο.
    Συμβαλλετε και σεις,οπως βεβαιως και αλλοι με τις επιλογες τους, στην υποβαθμιση του κυρους της πολιτικης και των πολιτικων,ενω στις δυσκολες αυτες στιγμες χρειαζομαστε ακριβως αντιθετα παραδειγματα για την κοινωνια μας που υποφερει τοσα σημερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επειδή επικαλείστε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών σας σε σχέση με την ανάδειξη σας ως δημοτικής συμβούλου από το 1999 θα χρησμοποιήσω και εγώ μία φράση από τη λαϊκή μας σοφία.
    Σε φτύνουν και νομίζεις ότι βρέχει.
    Οι συμπολίτες μας κυρία Μούσιου δεν σας περιέβαλαν ποτέ με την εμπιστούνη τους. Όσες φορές ζητήσατε την ψήφο τους είτε ως υπ. Βουλευτής, είτε ως υπ. Δήμαρχος σας απέρριψαν. Δεν σας εξέλεξαν ποτέ.
    Δημοτική Σύμβουλος είστε γιατί δεν σας ήθελαν Δήμαρχο.
    Οι παλιότεροι υπ. Δήμαρχοι βέβαια όταν αποτύγχαναν να εκλεγούν δεν έμεναν ως Δημοτυικοί Σύμβουλοιπαρά άνοιγαν το δρόμο με την παραίτηση τους από το Δημοτικό Συμβούλιο στους νεότερους.
    Άλλες εποχές, άλλα ήθη.
    Το μόνο ας πούμε θετικό είναι ότι έπειτα από 15 χρόνια παρουσίας στην πολιτική σκηνή αντιληφθήκατε - κάλλιο αργά παρά ποτέ - πως είχατε απλώσει τα πόδια σας έξω από το πάπλωμα.
    Κατέρχεστε λοιπόν σύμβουλος, εγκαταλείποντας τα μεγαλεπίβολα όνειρα σας, σε μία θέση που πραγματικά σας ταιριάζει γάντι και είναι εναρμονισμένη πλήρως με τη λαϊκή αίσθηση απέναντι σας.
    Επειδή είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος, αντικρύζω το νόμισμα και από τις όψεις και σας λέω ότι η -έστω και- καθυστερημένη ανακάλυψη του γνώθι σ΄αυτόν αποτελεί επιτυχία.
    Καλά κρασιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μόνο θλίψη προκαλούν προκαλούν αυτά που διαβάζει κάποιος στην ανακοίνωση στήριξης της κ. Μούσιου προς τον κ. Βοσκόπουλο και την απάντηση στον κ. Σταϊο. Κυρία Μούσιου η πολιτική διολίσθηση δεν χρήζει καμίας δικαιολογίας για εσάς και τους πρώην ομοϊδεάτες σας. Σύρεστε όλοι σας υποκινούμενοι από τις προσωπικές φιλοδοξίες σας η μάλλον ματαιοδοξίες όλα τα άλλα είναι προφάσεις. Εσείς λησμονείτε σκόπιμα ότι υπήρξα τε υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ όπως και δήμαρχος. Που είναι η πολιτική συνέπεια σας για την οποία μιλούσατε, που βρίσκετε η πολιτική σας ταυτότητα για την οποία επικαλούσασταν στο όνομα πρωτοκλασάτων στελεχών του άλλοτε γηραιού ΠΑΣΟΚ μάλλον στην ακράτητη φιλοδοξία σας για εξουσία.
    Λυπάμαι ειλικρινά για όλους σας.. για την πολιτική κατάντια σας.
    Ένας πρώην ψηφοφόρος σας
    Εγώ παραμένω ακόμα ΠΑΣΟΚ γιατί δεν πήρα τίποτα.
    Εσείς;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλοι σας εσείς οι ανώνυμοι, που το παίζετε έξυπνοι πίσω από την ανωνυμία σας,(σαν κι εμένα) πέστε μου μια κοινωνική σας δραστηριότητα για το καλό της Φλώρινας ή των συμπολιτών σας. Έχετε μούτρα και μιλάτε για την Όλγα. Βιβλίο μπορούσατε να γράψετε γι' αυτά που έχει προσφέρει η Όλγα. Ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στο χωριό μου λένε : όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες!
    Αν συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με την κυρία, στο τέλος φοβάμαι θα κουφαθούμε!
    Δηλώνει υπερήφανη, διότι ο δήμαρχός της, απαντούσε άλλα αντ άλλων σε αυτά που των ρωτούσαν και κάποιοι αγανακτισμένοι, διαμαρτύρονταν λέγοντας: "δεν εννοούσα αυτό κύριε δήμαρχε"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. η ολγα τι ψηφιζε στο δ συμβουλιο για την ζετα; κανανε 2 ενστασεις με ξενους δικηγορους. η φλωρινα δεν εχει δικηγορους κ δημοαρπαζε; η πρωην νομαρχιοαρπαζε; το δικαστηριο 5 του μηνος γιατι γινετε; οι μαιντανοι οι αλλοι τι κανουν; αστυνομικοι δασκαλοι συνδικαλιστες δεη και τλπ;καλα ξεμπερδεματα. ευτυχως που ερχετε η ευλογημενη ωρα,,, τσου λου..λου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το τίμημα των εκλογών του 2010 είναι αυτό, ποιο: Χάσατε την αξιοπιστία σας, το κύρος σας, την τιμής σας!!!!!!! Αν σας έχει μείνει έστω και λίγη αξιοπρέπεια μην το συνεχίζετε!!!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!! ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!!! Ολοι οι άλλοι φταίνε εκτός από εσας.....! Τι να πω! ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!
























    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. και απαντώ σε σας που ρωτάτε, τι κάναμε εμείς που "πετροβολούμε" την κυρία Μούσιου για τη Φλώρινα...εμείς, αξιότιμε-η κύριε-α, δε ζητήσαμε ποτέ την ψήφο του Φλωρινιώτη, ενώ η κυρία Μούσιου μέσα ζήτησε άπειρες φορές την ψήφο του Φλωρινιώτη...οπότε εσείς, οφείλετε την ερώτηση αυτή να τη θέσετε στην κυρία Μούσιου κι όχι στον πολίτη της Φλώρινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. K Μούσιου την διάσπαση του προοδευτικού χώρου την πετύχατε εσείς και κάποιοι άλλοι συνοδοιπόροι σας πρώην υποψήφιοι βουλευτές με το ΠΑΣΟΚ και πρόεδροι στο Νοσοκομείο Φλώρινας που συνταχθήκατε με τον χρισμένο απο την ΝΔ υποψήφιο Δήμαρχο το 2010 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κλασική περίπτωση Φλωρινιωτών, που δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να ασκούν κριτική, και να συκοφαντούν αξιόλογα άτομα, επειδή οι ίδιοι είναι αποτυχημένοι ως άνθρωποι. Επίσης άτομα τα οποία κατα 90% νομίζουν ότι η Φλώρινα είναι το κέντρο του κόσμου, οι οποίοι δεν έχουν πάει καλά-καλά ούτε μέχρι την πρωτεύουσα οι περισσότεροι, παρά μόνο κάθονται και πίνουν καφέ στην πλατεία και 'θάβουν' όποιον είναι δραστήριο, μορφωμένο, καλλιεργημένο, και με άποψη. Άτομα χωρίς κανέναν σεβασμό στην διαφορετικότητα, και στην ελεύθερη βούληση! Άτομα που την Ευρώπη την έχουν δεί μόνο στον χάρτη και τολμούν να έχουν και άποψη! Άτομα που έχουν πέσει σε ένα πνευματικό τέλμα, και το μόνο που γνωρίζουν να κάνουν καλά έιναι, να κατακρίνουν, και να απορρίπτουν οτιδήποτε δεν συμβαδίζει με τα 'ιδεώδη' τους. Άτομα μίζερα βυθισμένα στον μικρόκοσμό τους...Σας λυπάμαι ειλικρινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επειδή φίλε ανώνυμε ρωτάς τι κάναμε εμείς οι ανώνυμοι για τη Φλώρινα, η απάντηση είναι ότι ωσ τώρα ψηφίζαμε το χειρότερο για το τόπο μας και ήλθε η ώρα να διορθώσουμε τα λάθη μας Αυτό σημαίνει ότι ψηφίζοντας όσους κατέστρεψαν τις ζωές μας, ξεπούλησαν όσο-όσο τη αξιοπρέπεια μας άφησαν άνεργα τα παιδιά μας και τους γηραιότερους να σκέπτονται πως θα επιβιώσουν τότε καλά να πάθουμε. Και δεν θα μας φταίνε οι προδότες της πατρίδας αλλά οι προδότες του εαυτού μας δηλ. εμείς οι ίδιοι. Άντε ξυπνήστε επιτέλους γιατί είμαστε περήφανος λαός και όχι υποτελείς στο χρήμα και στις αγορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απο δήμαρχος, κλητήρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.