Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Στο μπλόκο των αγροτών στη Νίκη βρέθηκε ο δήμαρχος Φλώρινας (video)

Το μπλόκο των αγροτών στο τελωνείο της Νίκης επισκέφθηκε χθες ο πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος.
Ο κ. Βοσκόπουλος απευθυνόμενος στους αγρότες γνωστοποίησε τις κινήσεις της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με το ψήφισμα που εξέδωσε για τους αγρότες και την ενημέρωση στην που έγινε στην ΚΕΔΕ με αποτέλεσμα και στις υπόλοιπες ΠΕΔ να γίνουν έκτακτες συνεδριάσεις με αποτέλεσμα να πάρουν και αυτές ανάλογες πρωτοβουλίες υπέρ των αγροτών.
Παράλληλα, εξέφρασε τη στήριξη του στον δίκαιο αγώνα των αγροτών και αναφέρθηκε στον αφανισμό του αγροτικού, άλλα και του εμπορικού κόσμου, με τα νέα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση.

29 σχόλια:

  1. ΓΛΕΝΤΑ ΤΟ ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο αγροτοεργατοσυνδικαλής και αντιδήμαρχος Καρακόλης που ειναι; Ξέχασα αφου δεν εχει όφελος γιατί να εμφανιστεί. ΔΉΜΑΡΧΕ όταν θα έρθει η ώρα να διαλέξει ανάμεσα σε εσένα και τον ΑΝΤΩΝΙΆΔΗ παρα τις χάρες που του εχεισ κάνει και είναι πολλές θα σε ΠΟΥΛΗΣΕΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις λάθος φίλε. Τον Αντωνιάδη τον έχει ήδη παρατήσει. Πάντα πάει με τον δυνατό. Μικρή σημασία έχει πάντως, ξεδοντιασμένος είναι. Έκανε τον κύκλο του.

      Διαγραφή
  3. Μπράβο στον Δήμαρχο ,ο Βουλευτής της Ν.Δ γιατί κρύβεται;;;; Άλλα μας έλεγε προεκλογικά ο ΤΣΙΠΡΑΣ της Ν.Δ. Αντωνιάδη τέρμα στα ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Αντωνιάδης χωρίς την βοήθεια του Δήμαρχου είναι τελειωμένος. Ο επόμενος βουλευτής είναι ο Βοσκόπουλος.

      Διαγραφή
    2. Aντωνιάδης ο Τσίπρας της Φλώρινας, δεν απέχει καθόλου από την πραγματικότητα. Προεκλογικά ήταν με όλους και με όλα. Συμφωνώ και με την επισήμανση ότι αν δεν είχε την βοήθεια του Δήμαρχου, δεν είχε καμιά τύχη.

      Διαγραφή
  4. Γειά σου Ανδρεάδη(ντιμτσε) ΑΓΡΟΤΗ-ΞΥΛΕΜΠΟΡΑ Είσαι ωραίος κλείσε για πάντα το τελωνείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τράτζικ...οι άνθρωποι που υποδέχονταν "μετα Βαίων και Κλάδων" τον Τσίπρα στην Φλώρινα και όλοι εκείνοι που τον έκαναν πρωθυπουργό της Ελλάδας σήμερα είναι όλοι στις απεργίες των αγροτών η συμπαρίσταντε σε αυτούς. Πώς αλλάζουν οι καιροί όταν η..τζέπη είναι άδεια ; Σήμερα όλοι τους κολοτούμπες σήμερα κάνουν. Ευτυχώς υπάρχουν εκείνοι που δεν αλλαξοπίστησαν να σκύβουν το κεφάλι...Εχει ο χρόνος κάτι γυρίσματα τα πάνω κάτω .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κλειστε τοοοοοοοοο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι είναι αντίθετος με τα μπλόκα. Δεν διευκρίνησε όμως αν είναι αντίθετος με τις θέσεις των αγροτών. Έτσι δικαιολογείται η μη στήριξει των αγροτών από τον τοπικό βουλευτή της Ν.Δ πολύ φοβάμαι ότι μας έχει προκύψει ένας καινούργιος ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Θα λογαριαστούμε μαζί του στις ερχόμενες εκλογές. Θα χρειασθεί πολύ θράσος για να πλησιάσει στα χωριά μας........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που κάνει ο βουλευτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Φλώρινα ισοδυναμεί με πολιτική αυτοκτονία. Αγροτικό και κτηνοτροφικό νομό εκπροσωπεί. Αυτήν τη φορά δεν τον σώζει κανένας Βοσκόπουλος. Οι σύμβουλοί του ο περίγυρος του τι κάνουν;;; Αετό πετάνε;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Άφήστε ήσυχους του αετούς. Με ορνιθοτροφικές μονάδες δεν έχουν σχέσεις ούτε έχουν σχέση με κοπάδια.

      Διαγραφή
  8. Και κλάμα ο Αντωνιάδης και οι λοιποί φίλοι του. Ήρθε η ώρα να ξεσκεπαστουν οι ετερόκλητοι συμμαχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΩΝ 35 ΧΡΟΝΟΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ Κ..Λ..ΣΕΙ... ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....ΚΑΘΕ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΑΛΛΙΓΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΡΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΚΙΡΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΑΛΑΞΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ. ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΜΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΔΕΚΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ....ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι γραφικός και άσχετος. Αυτά που λες είναι ανάξια σχολιασμού.

      Διαγραφή
    2. Είσαι εντελώς άσχετος. Και αν καταστράφηκες όπως λες, το φτωχό μυαλό σου φταίει, τίποτα άλλο.

      Διαγραφή
    3. εισαι ντιπ ασχετος ...

      Διαγραφή
    4. ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΟΣΕΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΣΥ;ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΟΓΑ.ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 600 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 4Ο ΧΡΟΝΙΑ. ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΗΜΕΝΕ.ΓΙΑ ΚΟΥΝΑ ΤΗΝ ΓΚΛΑΒΑ ΣΟΥ ΛΙΓΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΑΧΥΡΟ Η ΚΟΠΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ..

      Διαγραφή
    5. Υπάρχουν πολλοί αγρότες/κτηνοτρόφοι που έχουν αρχίσει αυτό το επάγγελμα κάτω απο 10 χρόνια.Τα ποσά που έχουν πληρώσει είναι πολύ περισσότερα απο αυτά που έχουν πάρει.Και με πάρα πολύ δουλειά για να φτάσουν να έχουν τα βασικά.
      Το εμπόρευμα σου καταστράφηκε επειδή δεν έκανες σωστό χειρισμό (λογικά),ο αγρότης πρέπει να μαλώσει με τον Θεό για να μάθει γιατί καταστράφηκε η παραγωγή του.
      Όσο τα άχυρα και η κοπριά που λες,αν δεν το έχεις καταλάβει,αυτά σε ταΐζουν.Φλώρινα ζεις,οπου οι περισσότεροι με αγροτιά/κτηνοτροφία ασχολούνται ευρώΠΑΙΕ.
      Δείξε λίγο σεβασμό στον συνάνθρωπο σου.Άν πονάω εγώ εμμέσως θα πονέσεις και εσύ,και το αντίθετό.Ξύπνα!

      Διαγραφή
  10. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΓΚΟΥΡΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ Δ/Υ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΠΡΟΙΚΑ ΣΤΡΕΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ θέλω να μάθω ποιος είναι αυτός ή αυτή που γράφει συνεχώς με...ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Είμαι εδώ και μήνες περίεργος ποιο άτομο είναι και κρύβεται κατά κόρον πίσω από τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ του ;;;.Αν και έχω υποψίες περι τινος πρόκειται είναι θέλω να επιβεβαιωθώ ........

      Διαγραφή
    2. Κανά γιατρό ρεεε εδώ υπάρχει πρόβλημα.....

      Διαγραφή
  11. Ρε σεις έχετε χάσει την ουσία ένα είναι σίγουρο ο Βοσκός σας δολευει ο Αντωνιάδης σας κοροϊδεύει ο Μπίρος
    σας γλείφει και ο Σελτσας σας γράφει. Φλώρινα νόμος χωρίς όραμα χωρίς απαιτήσεις χωρίς διεκδικήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να το λέει ο 332 κάτι περισσότερο γνωρίζει τι "κρυφό χαρτί" παίζει ο καθένας !!!!

      Διαγραφή
  12. ...πέρασα από το μπλόκο στην Νίκη και παρατήρησα τα άδεια κτήρια και το αναψυκτήριο του παλιού τελωνείου που ρημάζουν στην κυριολεξία. Η πρώτη σκέψη που έκανα είναι ότι θα μπορούσαν να μετατραπούν σε εκθετήρια πώλησης ΜΟΝΟ τοπικών αγροτικών προϊόντων στους διερχόμενους τουρίστες .Φασόλια, πατάτες, πιπεριές,φρούτα,΄γάλα και άλλα προιόντα οι αγρότες θα μπορούν άνετα χωρίς μεσάζοντες να τα πουλάν και να μην περιμένουν τους χονδρέμπορους ή άλλους στο χωριό ή στο παζάρι της Τετάρτης να τα πουλήσουν και να έχουν ζεστό χρήμα κάθε μέρα. Το ερώτημα είναι γιατί μένουν αναξιοποίητα τα κτήρια του παλιού Τελωνείου ; Το άλλο ερώτημα είναι πότε θα ανοίξει η "κάθετος" από την Νίκη έως το Αρμένοχωρι και έίναι κλειστή η οδός μέχρι σήμερα; Οι καθύλην αρμόδιοι τι κάνουν;Μόνο ¨συμπαραστέκοντε στα λόγια ;;;; Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.