Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Κλείσιμο των καταστημάτων της Φλώρινας στις 4 Φεβρουαρίου

Την Κυριακή 24/01/2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φλώρινας με τους Προέδρους των Συλλόγων και Σωματείων του Ν. Φλώρινας με αφορμή το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο αποτελεί την ταφόπλακα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Συμφωνήθηκε η συμμετοχή όλων στην απεργία και στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει οι ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 04/02/2016 με κλείσιμο των καταστημάτων και συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία Φλώρινας στις 12,00 μ.μ.
Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

13 σχόλια:

  1. η ταφόπλακα της πόλης ειναι που φευγουν γεματα τα λεωφορεια για θεσσαλονικη στο κοσμος για παραδειγμα. Ειναι που ουτε τα μισα μαγαζια δεν θα κλεισουν την ημερομηνια που λετε. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Athlia polh k nekrh...den exei apolutos tpt...omorfo topio mono alla ti na to kaneis an ola ta alla einai anuparkta!!!!Gia ena sk k polu einai...H Kastoria gia paradeigma einai makran kaluterh!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχοντας μείνει και Καστοριά και Φλώρινα τα τελευταία χρόνια σου λέει εκεί κοιτά πως θα γδάρουν οικονομικά τους ξένους ενώ εδώ κοιτάνε πως ο ένας θα βγάλει το μάτι του αλλουνού για να νιώσει ανώτερος. Δε φταίει η πόλη. Η νοοτροπία τον κατοίκων φταίει!

      Διαγραφή
  3. εκτος απο τα καφε της πολης που θα μεινουν ανοιχτα για να πιουν τον καφε τους οι απεργοι.επισης μετα θα πανε στα μπιτολα για τα ψωνια τους/ρε δεν πατε στον @@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ...ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?

      Διαγραφή
  4. Η Φλωρινα αργοπεθαίνει... Επαρχιωτισμός, ανεργία, εσωστρέφεια, μικροαστισμος, δημοσιοϋπαλληλικι, χαμένες ευκαιρίες, μελαγχολία κ καμια προοπτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία... θα δουλέψουν οι καφετέρειες και τα τσιπουράδικα!!!! Γουστάρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όταν έφευγαν οι σχολές λέγατε δεν πειράζει... όταν έφευγαν τα στρατόπεδα και έκλειναν οι μονάδες λέγατε δεν πειράζει. το νοσοκομείο παει για να υποβαθμιστεί και λέτε δεν πειράζει. ο βοσκός με τον τελώνη και τους άλλους προύχοντες του νομού [παλαιούς και τωρινούς] το μόνο που κοιτάνε να κάνουν είναι να μαλώνουν για το ποιος θα τελειοποιήσει την τηλεθέρμανση για να καυχιέται στα καφενεία. έναν δρόμο δεν έχουμε φτιάξει σωστό. ΞΥΠΝΆΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟΥ ΝΌΜΟΥ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΈΡΟΝ ΤΗΣ ΤΣΈΠΗΣ ΣΑΣ... Κ. ΣΑΠ και εσένα σε κατατάσσω σε αυτή την φουρνιά. αν και σε πάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα LIDL θα ειναι ανοιχτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 843 Ε αφού θέλεις τα χρήματα σου να ταίσουν την ΜΕΡΚΕΛ Ε ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΩΝΙΣΤΕΙΣ ΗΛΊΘΙΕ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Το που θα διαθεσω εγω τα λεφτα μου εσενα δεν σε αφορα. Και αν νομιζεις οτι τα δικα σου λεφτα δεν πανε στην Μερκελ εισαι γελασμενος. Ηλιθιε φλωρινιωτη καταναλωτη του ΤΙΠΟΤΑ. Και μην μου πεις οτι δεν ψωνιζεις εσυ απο τα LIDL....

      Διαγραφή
  8. κάποτε έλεγα στις ΠΛΕΙΑΔΕΣ ( κινητοποίηση για το τρένο μετα για πετ θέρμανσης)...ξυπνήστε "αρχίζει το ξύλωμα του πουλ όβερ" ....πέρασαν 5 ακριβώς χρόνια και επιβεβαιώθηκα δυστυχώς και είναι επίσης λυπηρό που μετά 5 χρόνια κάποιοι αφυπνιστήκαν έστω και αργά σχ με το κακό που σχεδιάσθηκε από την αποχώρηση του στρατού, του πεδίου βολής, της Τράπεζας της Ελλάδας. Κρυφ΄΄ο μυστικό όλων σας η διαρροή κεφαλαίων στην γείτονο χώρα όταν το ένα λουκέτο διαδεχόταν το άλλο, μιλούσατε για "εξωστρέφειες της οικονομίας σε γείτονες χώρες" όταν εδώ η τοπική οικονομία πήγαινε κατά διαόλου. Απορώ με μερικους που θέλουν και οικονομική ανάπτυξη στην Φλώρινα όταν εξαγάγουν οικονομία κεφάλαια επιχειρήσεις ακόμη κάνουν τα ψώνια τους από "αλλού" επικαλούμενη την κρίση. Αλλαλούμ και σύγχυση κατάσταση τριτοκοσμικής Μπανανίας.



    Ο σχεδιασμός υποβάθμισης και αποψίλωσης της Φλώρινας είχε αρχίσει και θα το πώ για πρώτη φορά από το 2006 .Γι αυτό ευθύνοντε τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιοι σάπιοι μηχανισμοί, τα ίδια καθ@@και πουν είναι ακόμη στα "πράγματα" της Φλώρινας.

    Τα έλεγα τότε , ήμουν ο γραφικός. Σήμερα γραφικοί γίνατε όλοι σας και τραγικότερο η Φλώρινα και οι χιλιάδες άνθρωποι ΄που θα τα υποστούμε.

    Σάββα αν κλείσουν μόνο οι καφετέριες θα είναι ΑΘΛΟΣ για τα δεδομένα της Φλώρινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αρε κατακαημενη φλωρινιτσα που σε καταντησαν! κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.