Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ο Γιώργος Τσούλης με την αποστολή της εθνικής ομάδας στο παγκόσμιο εφήβων

Για το παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων αναχώρησε χθες ο αθλητής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας Τσούλης Γεώργιος. Η εθνική ομάδα Διάθλου θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Κλιέι Γκρατιστέι της Ρουμανίας τις 24-31 Ιανουαρίου 2016.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι αθλήτριες Γεωργία Νιμπήτη και Μαρία Τσακίρη, οι αθλητές Νικόλαος Μαυρίδης, Παναγιώτης Παπάσης, Γεώργιος Τσούλης και Νικόλαος Τσουρέκας με συνοδούς τους ομοσπονδιακούς προπονητές Κυριάκο Ξάνθη και Αθανάσιο Τσακίρη. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που εκπροσωπούν την χώρα μας θα αγωνιστούν σε δύο ή τρία αγωνίσματα σε κάθε κατηγορία.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στον αθλητή και τον προπονητή της ομάδας δρόμων αντοχής Τσούλη Στέλιο θερμά συγχαρητήρια γιατί, διατηρώντας άσβεστη την μακρά χιονοδρομική παράδοση της πόλης και του Συλλόγου μας, για ακόμα μια φορά πέτυχαν την εκπροσώπηση της Φλώρινας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Καλή επιτυχία και πολύ καλά αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας http://www.eox.gr.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας

3 σχόλια:

  1. Πάτησέ τους Γιώργο.. σήκωσε την φουστανέλα να δουν την .. Δροσο-πηγή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο αγορινα μας.Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια ρε Γιωργάραα!Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.