Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Δωρεάν διανομή κοτόπουλων, πορτοκαλιών και μανταρινιών σε δικαιούχους ΤΕΒΑ του δήμου Αμυνταίου

Ο Δήμος Αμυνταίου συμμετέχοντας ως εταίρος στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD)» ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, τις ώρες 10:00 π.μ. με 15:30 μ.μ, θα προβεί στη διανομή ποσοτήτων κοτόπουλων, πορτοκαλιών και μανταρινιών, από το ισόγειο του Δημαρχείου.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα παραλάβουν:
• 1 κοτόπουλο κατά αίτηση
• Πορτοκάλια
• Μανταρίνια
Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας τους ή εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο για την παραλαβή των προϊόντων.

Οι κάτοχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης και οι δικαιούχοι του κοινωνικού παντοπωλείου θα παραλάβουν:
• Πορτοκάλια
• Μανταρίνια
Οι κάτοχοι της παραπάνω κάρτας θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα, το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας) ή εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο για την παραλαβή των προϊόντων.

Οι δικαιούχοι του κοινωνικού παντοπωλείου θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.
Στο τέλος κάθε διανομής οι αρμόδιες αρχές στέλνουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ τη λίστα με τους ωφελούμενους που παρέλαβαν προϊόντα και τις ποσότητες αυτών.

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

2 σχόλια:

  1. Ετσι μπραβο,πηγαμε δυο φορες σημερα απο χωριο του δημου Αμυνταιου 8km αποσταση πηγαινε,8km γυρνα...οι εργαζομενοι κανανε καταληψη,την πρωτη φορα μας ειπαν ελατε στις 12,παμε στις 12:40 και μας λετε ελατε στις 14:00...ποσο γελιοι ειστε δεν λεγεται.....οταν ειναι να δωσετε μας βγαζετε την ψυχη και οταν ειναι να παρετε μας βαζετε το μαχαιρι στον λαιμο....αυτην ειναι η Ελλαδα μας δυστυχως....οτι ηταν να μας δωσουν τα βαλαμε σε βενζινη εν τελη αφηστε που και αυριο δεν ξερουμε τι θα γινει και αν τα παρουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην φλωρινα χαμός έγινε ειδικά από τους Ρομά σπρωχναν φώναζαν έβριζαν και όλα αυτά γιατί?για μια σακούλα φρούτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.