Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Η βασιλόπιτα του νομαρχιακού συλλόγου ατόμων με αναπηρία νομού Φλώρινας (video)

Τη βασιλόπιτα τους έκοψαν χθες, στην Οδό Ονείρων, τα μέλη του νομαρχιακού συλλόγου ατόμων με αναπηρία Νομού Φλώρινας, με έδρα τη Φλώρινα.



7 σχόλια:

  1. Τα προνοιακα επιδόματα πότε θα μπουν? Τι ξεφτίλα ειναι αυτη? όλη η χωρα εδω και δεκα μερες τα πήραν....Δεν μπορουμε να πάρουμε τα φαρμακα μας...Ντροπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ότι γνωρίζουμε από την υπηρεσία του Δήμου και της Επιτρόπου, γιατί έχομε ασχοληθεί με το θέμα, υπήρξε μια ας την πούμε "δυσκολία στην υποβολή και στον έλεγχο" Σε δύο μέρες πιστεύω να έχει λυθεί το πρόβλημα.
      Καλό θα είναι, για όποιο πρόβλημα μας απασχολεί, να ρωτάμε και να ενημερώνουμε επώνυμα στα γραφεία του Συλλόγου τηλ. 2385046385, τα οποία λειτουργούν καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Η ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εξυπνε δεν μπορουν να ενημερωνουν τον καθενα ξεχωριστα!!ας πουμε οτι εχει πχ 500 μελη δεν γινεται να τους περνουν εναν εναν τηλεφωνο η να στειλουν προσκληση!!βγαλαν ανακοινωση και το ραδιο το ειπε και η νεα φλψρινα τωρα αμα δεν ακουσες η δεν ειδες δικο σου θεμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΝΑ PC ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΕ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  4. Αντωνιάδη άσε τα φούμαρα περί...."δυσκολιών"!!!Είτε δε γνωρίζεις τα εγκληματικά λάθη της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου είτε θέλεις να μας περνάς για ηλίθιους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΕ "Ανώνυμος28 Ιανουαρίου 2016 - 11:23 π.μ." ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.. ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥΣ.... ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ....ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.