Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Διανομή κοτόπουλων, πορτοκαλιών και μανταρινιών από την Κοινωνική Σύμπραξη

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, τις ώρες 09:30 π.μ. με 13:00 μ.μ., η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας θα προβεί στη διανομή ποσοτήτων κοτόπουλων, πορτοκαλιών και μανταρινιών, από το χώρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Φλώρινας, για όσους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ είχαν υποβάλλει αίτηση στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας και στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας (Πρόνοια).
Η διαδικασία εκτελείται από την «Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας» που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ, με την παραλαβή των πουλερικών και των φρούτων να γίνεται από την Π.Ε. Φλώρινας, ως επικεφαλής εταίρο και την διανομή τους από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα παραλάβουν:
- 1 κοτόπουλο κατά αίτηση
- Πορτοκάλια
- Μανταρίνια
Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας τους ή εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο για την παραλαβή των προϊόντων.

Οι κάτοχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης θα παραλάβουν:
- Πορτοκάλια
- Μανταρίνια
Οι κάτοχοι της παραπάνω κάρτας θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα, το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας) ή εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο για την παραλαβή των προϊόντων.

Στο τέλος κάθε διανομής οι αρμόδιες αρχές στέλνουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ τη λίστα με τους ωφελούμενους που παρέλαβαν προϊόντα και τις ποσότητες αυτών.

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας
Ευαγγέλου Νικόλαος
Πρόεδρος Δ.Σ.

2 σχόλια:

  1. Χαμός σήμερα στην Ένωση από κόσμο πατούσε ο ένας τον άλλο!ντροπή και μόνο ντροπή!την ζημιά την έκαναν οι γύφτοι έσπρωχναν και έβριζαν κόσμο!και όλα αυτά για μια σακούλα φρούτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ
    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
    ΑΛΒΑΝΟΙ ΡΩΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ
    ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΩΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΜΦΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
    ΑΝΡΑ Γ@ΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΗ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΡΑΓΙΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.