Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Η βασιλόπιτα του ΠΑΣ Πήγασος

Tην Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος "ΠΗΓΑΣΟΣ" Φλώρινας πραγματοποίησε κοπή Βασιλόπιτας, στην κατάμεστη Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας με την συμμετοχή πλήθους κόσμου και των τοπικών αρχών.
Στην εκδήλωση έγινε αναδρομή στις δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου από τη Γ.Γ. του Συλλόγου κ. Έφη Κηπουροπούλου, Φιλολόγο, Δρα. Παιδαγωγικής, και ανακοινώθηκε ο προγραμματισμός των αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων του Συλλόγου για το 2016.
Με την αφορμή των πέντε ετών ανοδικής πορείας του Συλλόγου στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν μέσω video wall στιγμιότυπα των δραστηριοτήτων και των αθλητικών και πολιτιστικών διοργανώσεων του Συλλόγου των 5 ετών (Χριστουγεννιάτικη Αθλητική Γιορτή, Αποκριάτικο Πάρτυ, Δρόμος Υγείας, Επιστημονική Ημερίδα Υγείας, Brevet Ποδηλασίας, Συμμετοχή σε Τουρνουά Ποδοσφαίρου και σε Αγώνες Στίβου, Γιορτή Στίβου, 4o Florina Cup, Εργαστήρι Φιλαναγνωσίας/Δημιουργικής Απασχόλησης και Αθλητισμός, Καλοκαιρινό Προπονητικό Camp, Αθλητική Εβδομάδα). Έξι αθλητές του Συλλόγου κέρδισαν από ένα φλουρί με πλούσια δώρα.
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου για τη συμμετοχή τους καθώς και τον Δήμο Φλώρινας και την Π.Ε. Φλώρινας για τη διαρκή αρωγή τους στο έργο μας.
Όλες οι δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου ΠΗΓΑΣΟΣ είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Συλλόγου: http://pigasos.weebly.com.
Fb: PIGASOS FLORINAS

Το ΔΣ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.