Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Οι αστυνομικοί υπάλληλοι της Φλώρινας στο πλευρό των αγροτών

Χθες, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, επισκέφτηκε το μπλόκο των αγροτών στον κόμβο του Αντιγόνου στην παλαιά Εθνική Οδό Φλώρινας-Θεσσαλονίκης, για να εκφράσει τη συμπαράστασή του σωματείου μας στον αγώνα που δίνουν οι Έλληνες αγρότες για την αξιοπρέπειά τους και την επιβίωση αυτών και των οικογενειών τους.
Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας σε όλους τους εργαζόμενους που διαμαρτύρονται ειρηνικά αυτές τις μέρες για τα επώδυνα μνημονιακά μέτρα που λαμβάνονται σε βάρος τους, αλλά και την αλληλεγγύη μας προς την συνεχώς δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας αποτελούμε κι εμείς και δηλώνουμε πως δεν θα δεχτούμε ξανά τη χρησιμοποίηση των Ελλήνων Αστυνομικών ως «κυματοθραύστη» κοινωνικών αντιδράσεων.
Αποκορύφωμα των ενεργειών μας, αποτελεί η συμμετοχή μας στην Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχουν εξαγγείλει οι Ομοσπονδίες των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 στην Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Αθήνα, για να υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας για τις ραγδαίες εξελίξεις-ανατροπές στο ασφαλιστικό μας, καθώς και για την συνεχιζόμενη απαξίωση του Θεσμού που υπηρετούμε.
Αντιστεκόμαστε στην εξαθλίωση!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής

3 σχόλια:

  1. mprobo gia tin simparastasi stoys agotes.etsi prepi na simperiferestes se oles tis katigories ton ergazomenon otan jaxnoun to dikio tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάντε έλεγχο για το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους και αφήστε τις φιέστες.

      Διαγραφή
  2. Σβήσε το σχόλιο με πονέσανε τα μάτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.