Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Αλλαγές στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΦ

Τροποποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΦ σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 17/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας.
Έτσι, τη θέση του προέδρου ανέλαβε ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος κ. Αντώνιος Ζαέκης, ενώ τη θέση του αντιπροέδρου ο κ. Κωνσταντίνος Γαζέας.

7 σχόλια:

  1. Καλά παιδιά αλλά κατα πόσο θα μπορέσουν να ανταποκριθουν κανένας δεν ξερει. Ο πρόεδρος υπαλληλος στη ΔΕΗ και ο αντιπρόεδρος Αγροτης. Η απόδραση του Δημάρχου ερωτηματικά δημιουργεί. Θα είναι κρίμα οι άνθρωποι να χρεωθούν αποφάσεις χωρίς να φταίνε, μήπως κάτι άλλο ετοιμάζεται; Σύντομα θα φανεί..... Αλήθεια το 2015 θα λειτουργούσε η τηλεθερμανση τι εγινε; Θα μας απαντήσει κανείς με ειλικρίνεια. Α και κάτι ακόμα ο νέος πρόεδρος θα αμοιβεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να μην αμοίβεται; Υπάρχει ΔΕΥΑ της οποίας ο Πρόεδρος δεν ανοίγεται; Αυτά θα μας φάνε... αν αμοίβεται κάποιος!!! Και ενημερωτικά εντελώς, η τηλεθέρμανση ναι προχωράει εις πείσμα!!!

      Διαγραφή
    2. Μακάρι αλλά δεν.... το 2019 και βλέπουμε πάλι με τις εκλογές. Σε καιρούς ύφεσης όλοι προσπαθούν να εξοικονΟμήρουΝ πόρους και εμείς αλλού για αλλού. Και να πεις ότι η νεες επιλογές κάτι θα αλλάξουν. Άλλωστε η μεγαλοψυχια του Δημάρχου είναι γνωστή πριν την πεπονοφλουδα.

      Διαγραφή
    3. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ ΜΕΓΑ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΔΕΥΑΦ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ . ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ . ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΑΥΤΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΧΥΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

      Διαγραφή
  2. kala paidia alla au
















    καλα παιδια αλλα αθτο



    καλα παιδια αλλα αυτο κατι μου θυμιζη


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Και ενημερωτικά εντελώς, η τηλεθέρμανση ναι προχωράει εις πείσμα!!!»
    χα χα χα χα χα Στα όνειρά σου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ-Η 11.55ΠΜ Η ΕΙΣΑΙ Ο ΖΑΕΚΗΣ Η ΚΟΛΛΗΤΟΣ -Η ΤΟΥ. ΘΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 2 ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ. ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ ΣΕ 2 ΦΤΩΧΟΥΣ . ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.