Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Αυτοκίνητο «μπούκαρε» στο ΚΤΕΛ Αμυνταίου!

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα, σήμερα το πρωί της Τρίτης 26 Ιανουαρίου 2016, όταν ένα αυτοκίνητο διέλυσε την βιτρίνα του ΚΤΕΛ Αμυνταίου.
Ήταν λίγο μετά τις 9 το πρωί, όταν ένα αυτοκίνητο που κινείτο επί της οδού Χ’’ Κωνσταντίνου και στρίβοντας προς την Π. Μελά, δέχθηκε χτύπημα στο πίσω μέρος από αγροτικό, υπερπήδησε το πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω στην βιτρίνα του ΚΤΕΛ την οποία και διέλυσε.
Το ευτύχημα είναι πως εκείνη την ώρα, ούτε στο πεζοδρόμιο αλλά ούτε και στην αίθουσα αναμονής του ΚΤΕΛ υπήρχαν άνθρωποι…

Πηγή: eperiskopio.blogspot.gr

4 σχόλια:

  1. Ό τίτλος θα μπορούσε να είναι και: Όταν βιάζεσαι πολύ να κόψεις εισιτήριο!
    Από πολλές απόψεις τύχη. Πέρα από ότι δε χτύπησε κανείς πεζός, δε χτύπησε καν σε τοίχο, λες και μπήκε σε γκαράζ. Οπότε μάλλον μικρότερη πιθανότητα να χτύπησε ο/η οδηγός και μικρότερη ζημιά και για το όχημα.
    Σκηνές από ταινία στη περιοχή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο οδηγος του αγροτικου που χτύπησε το αυτοκίνητο που "μπουκαρε για εισητήριο" τι άπέγινε; Υπάρχει τμήμα τροχαίας στην πόλη του Δήμου Αμυνταίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελεος ρε εσεις στο αμυνταιο.. πηγατε και κανατε το κτελ σε διασταυρωση;καποτε θα γινοταν αυτο.απο οτι βλεπω ειναι και οι γραμμες του τρενου κοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.