Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

30 χρόνια Shogun: προαγωγικές εξετάσεις και κοπή βασιλόπιτας

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια ιδιαίτερη χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Φλώρινας για την συμπλήρωση των 30 χρόνων του συλλόγου, προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών και την κοπή βασιλόπιτας, σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
Συμμετείχαν παλιοί αθλητές που έχουν στην κατοχή τους την μαύρη ζώνη και τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο σύλλογο, με ένα αναμνηστικό αγαλματάκι και ένα λεύκωμα στο οποίο αναφέρεται η δράση του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια.

Στη συνέχεια υπήρξε μια μικρή ανταλλαγή δώρων από τα παιδάκια του συλλόγου στα παιδάκια του ΚΕ.ΚΥ.ΚΑμεΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το λόγο πήρε η πρόεδρος του συλλόγου ΚΕ.ΚΥ.ΚΑμεΑ και αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μια ομιλία που ελπίζω να έκανε τον καθένα μας να σκεφτεί και να βάλει τον καθένα μας να σκεφτεί και να βάλει το δικό του λιθαράκι ώστε να μπορέσουν να λυθούν κάποια απλά λειτουργικά προβλήματα.

Ακολούθησαν οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών. Ο συνολικός αριθμός των μαθητών ήταν 82. Μικροί και μεγάλοι μαχητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν το καλύτερο, την κατάκτηση της ζώνης που είναι η επιβράβευση τους μετά από την πολύμηνη προπόνηση που αγόγγυστα ακολουθούν όλοι οι αθλητές.
Ως εξεταστές ήταν οι: Πρώιος Σταύρος 8 DAN, Βουλγαρίδης Αθανάσιος 7 DAN, Ντίνης Κωνσταντίνος 3 DAN.

Στο τέλος η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας. Οι τυχεροί για φέτος ήταν οι Παπαδόπουλος Δημήτριος και Ευμορφία Τριανταφύλλου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας τον κ. Απιδόπουλο Γεώργιο τον κ Πασχαλίδη Παναγιώτη Δήμαρχο Πρεσπών και τον εκπρόσωπο της Εκκλησίας Πατέρα Αναστάσιο που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Και τέλος τον κ. Χρήστο Τσώτσο για την προσφορά και τη βοήθειά του να γίνουν τα αγαλματάκια της βράβευσης.
Καλή δημιουργική και αθλητική χρονιά για όλους και ευχόμαστε η καινούργια χρονιά να είναι πλούσια σε ευτυχία και πάμφτωχη σε κακιές στιγμές.

Με τιμή
Το Δ.Σ του Συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.