Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Koπή βασιλόπιτας της καλλιτεχνικής ομάδας «POLY_MORFωΝ»

H καλλιτεχνική ομάδα POLY_MORFωΝ διοργάνωσε τη Κυριακή 24 Ιανουαρίου κοπή βασιλόπιτας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή την εκδήλωση και να ευχηθούμε σε όλα τα μέλη παρεβρισκόμενα και μη ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2016.



Η καλλιτεχνική ομάδα POLY_MORFωN του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο Αριστοτέλης» ιδρύθηκε το 2013 και ως κύριο σκοπό της έχει την συνεύρεση φωτογράφων και άλλων καλλιτεχνών, την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, με τελικό στόχο την τελική παρουσίαση στο κοινό. Η βάση της ομάδας είναι φωτογραφική, αλλά μπορεί να δεχτεί και τη συνεργασία άλλων καλλιτεχνών, όπως ζωγράφους, γλύπτες, χαράκτες, κ.λ.π. Υπεύθυνος της ομάδας και δάσκαλος είναι ο Συμεών Κώτσου. Οι συναντήσεις των μελών γίνονται τακτικά σε χώρο του «Αριστοτέλη».
Οι κυριότερες δραστηριότητες είναι τα μαθήματα Φωτογραφίας, Οι εκδρομές της ομάδας με εκπαιδευτικό χαρακτήρα και οι εκθέσεις των μελών εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.