Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου για κλείσιμο των καταστημάτων στις 4 Φεβρουαρίου

Η Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, με γνώμονα ότι το ασφαλιστικό αποτελεί κορυφαίο εθνικό θέμα για εμάς τους εμπόρους, τις οικογένειές μας και το μέλλον των επιχειρήσεών μας, αποφάσισε ομόφωνα το καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016. Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε την αγωνία μας για όλους τους συναδέλφους μας, ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ.
Πρέπει η κυβέρνηση και οι δανειστές να αντιληφθούν ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο, υπό οικονομική επίθεση και στα όρια του οριστικού λουκέτου, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη ασφαλιστική εισφορά και φορολογία εισοδήματος.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου, αντιδρώντας στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, καλεί τα μέλη του και όλους τους επαγγελματίες να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου και να παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ όλα τα καταστήματα της περιοχής Αμυνταίου ενάντια σε έναν μη βιώσιμο και αντιαναπτυξιακό Νόμο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Όσοι από τους Συναδέλφους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πανεμπορικό Συλλαλητήριο της ΕΣΕΕ στην Αθήνα την Πέμπτη 4-2-2016, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου έως και τις 02/02/2016, προκειμένου να εξασφαλιστεί εγκαίρως η δωρεάν μετακίνησή τους.

ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΤΟ Δ.Σ. ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.