Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Επιτυχημένη εμφάνιση της ομάδας παμπαίδων - παγκορασίδων της Γ.Ε.Φ.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκλήρωσε η ομάδα παμπαίδων - παγκορασίδων της ΓΕΦ την παρουσία της το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.
Η ομάδα αποτελούμενη από τους Γραμμενοπούλου Δήμητρα, Ροσενλή Αλέξανδρο και Φερδή Θέμη, κάτω από τις συντονισμένες και έμπειρες οδηγίες του κ. Γουσόπουλου Γιάννη, έφτασε λίγο πριν την τριάδα. Οι αθλητές απέδειξαν ότι έχουν όλα τα προσόντα για μια αληθινά αξιόλογη πορεία.
κ. Γουσόπουλε σας ευχαριστούμε για την αληθινή και ανιδιοτελή προσφορά σας προς τον σύλλογο.

Το Δ.Σ.

6 σχόλια:

  1. Δηλαδή είναι η πρώτη φορά που κάποιος καθοδηγεί τους αθλητές της ΓΕΦ και τον ευχαριστητε τόσο εγκαρδια.Τοσο καιρό όλα ήταν στον αυτοματο,έχουν δίκιο κάποιοι γονεις αγαπητό συμβούλιο της ΓΕΦ ότι σε ένα πράγμα είστε ικανοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο προπονητής τι οδηγίες έδωσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΗΤΩ Η ΓΕΦ. Ένας Σύλλογος διαμάντι για τη Φλώρινα επί δεκαετίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στην ομάδα της ΓΕΦ και στον συνοδό τους. Αλλά, βρε, κυρίες/κύριοι της ΓΕΦ, είμαστε υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε τις ιδιότητες των αναφερόμενων ονομάτων στο δελτίο Τύπου τού συλλόγου; Μα, μόνον έτσι μπορεί να γίνει κατανοητό σε τι αναφέρεστε. Μην είστε τόσο βιαστικοί.
    Συμπαθάτε με, καθώς κατάλαβα περί τίνος πρόκειται, περίπου. Διότι, η Γραμμενοπούλου μαζί με τον Φερδή δεν γίνεται να έφτασαν λίγο πριν την τριάδα σε ομαδικό αγώνισμα... Για ποιον λόγο δημοσιοποιείτε με τόση ασάφεια την επιτυχία των αθλητών σας; Είναι περιττό, μήπως είναι κακό ή μήπως είναι ντροπή να μάθουμε ότι λχ ο Ροσενλής αποκλείστηκε στον προκριματικό αγώνα για τον ημιτελικό;
    Ξανασυμπαθάτε με,
    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ 2:32 συνοδός δεν υπήρχε κανενας πέρα από τους γονείς των αθλητών.Το συμβούλιο του συλλόγου διαμάντι χρησιμοποιεί το όνομά του κ Γουσοπουλου που βρισκόταν στο στάδιο με την ιδιότητα του αντιπροεδρου της ομοσπονδίας για να καλύψει την ανύπαρξια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διογενη, μαλλον βγηκες νυσταγμενος απο το πυθαρι σου .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.