Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Η βασιλόπιτα των αιρετών και υπαλλήλων του δήμου Αμυνταίου

Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας των αιρετών του δήμου Αμυνταίου.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μωϋσιάδης Κωνσταντίνος και ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος καλωσόρισαν τους δημοτικούς συμβούλους, τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων και ευχήθηκαν το 2016 να είναι ένα δημιουργικό έτος για το Δήμο Αμυνταίου.
Η εκδήλωση έγινε σε άριστο κλίμα και πιστοποίησε την καλή και δημιουργική σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου καθώς και στα μέλη των τοπικών συμβουλίων.
Την πίτα τους επίσης έκοψαν, την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου και οι υπάλληλοι του Δήμου Αμυνταίου, σε μια σεμνή τελετή που υλοποιήθηκε σε πολύ οικογενειακό κλίμα.
Τις βασιλόπιτες ευλόγησε ο πατήρ Γεώργιος Μογλενίδης, ο οποίος και ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους υγεία και καλή δύναμη στο έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.