Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Η Περιφέρεια στο πλευρό των απεργών αγροτών (video)

Τα μπλόκα των αγροτών της Π.Ε. Φλώρινας επισκέφτηκαν ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Κώστας Γέρου, Γιώργος Αντωνιάδης και Ελισάβετ Παναγιωτίδου, δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στον δίκαιο αγώνα των απεργών.
Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 23 Ιανουαρίου ο κ. Καρυπίδης και ο κ. Μπίρος επισκέφτηκαν το μπλόκο στο ύψος του Αντιγόνου, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ο κ. Γέρου, ο κ. Αντωνιάδης και η κ. Παναγιωτίδου επισκέφτηκαν το μπλόκο Κρυσταλλοπηγής ενώ την Τρίτη 26 Ιανουαρίου ο κ. Μπίρος επισκέφτηκε το μπλόκο της Νίκης.



9 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία αυτη η φωτο με τους περιφερειακούς συμβούλους να καθονται πανω στο αχυρο.
    Και με τον αστυφύλακα τα παιδιά και με τον χωροφύλακα.
    Ως αυτοδιοικητικοί με τους αγρότες,ως πολίτες φουλ συριζαίοι και fan ψηφοφόροι του τσίπρα.
    Μετά σου λέει κάνουν σκληρή δουλειά οι αγρότες επειδή ταίζουν άχυρο τα ζωντανά.
    Οι πολιτικοί να δείτε τι σκληρή δουλειά κάνουν που ταίζουν κουτόχορτο τον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πιο δυνατό σχόλιο που έχω διαβάσει ever.Μπράβο 11.03π.μ. καλά τους τα χωσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απόλυτη ξεφτίλα και κοροϊδία. Συμπαραστέκονται στο δίκαιο αγώνα των αγροτών απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης που στηρίζουν . Γρήγορα εναν ψυχίατρο παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ντροπη για τους συριζαιους της περιφερειας που εμφανιστηκαν στα μπλοκα, ακομα πιο ντροπη για τους αγροτες,, που οχι μονο τους ανεχτηκαν, αλλα εβγαλαν και φωτογραφιες μαζι τους. Θα τις δουμε τις φωτο αυτες στις επομενες εκλογες στις προεκλογικες αφισες των υποψηφιων του συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο μπιρος συνδικαλιστης του πασοκ, ο αντωνιαδης ο υποψηφιος του συριζα, πηγαν να επισκεφτουν τους αγροτες που αγωνιζονται εναντια στους νομους του πασοκ και του συριζα. παραλογισμος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον υποψήφιο του Σύριζα δεν τον γνωρίζω, αλλά ο Κύριος Μπίρος και ο Κύριος Αντωνιάδης αν εξαιρέσουμε τα κόμματα που στηρίζουν, είναι ΑΣΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Πάγωσαν τα κ...μάγουλα. Πάγωσαν."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδια και ομως υπαρχει λυση.
    Να προτεινουμε να σκλαβωθουμε απο τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ μια που το χαρατσι συνολικα που αυτοι επερναν απο τους σκλαβωμενους ΕΛΛΗΝΕΣ ηταν 10%.
    Δηλαδη σκλαβωμενοι απο τους πολιτισμενους ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ εχουμε συνολικα παρακρατιηση φορων εισφορων χαρατσια κλπ 60-70% απο τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ που η ιστορια μας τους αποκαλουσε βαρβαρους απολιτιστους και τυραννους μονο 10%.
    ΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ,και σοβαρολογω δεν αστειευομαι.
    Γιαυτο μια συναντηση με τα μπλοκα να βγαλουμε μια επιτροπη και να επισκευθουμε ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.
    Εχει πλακα και αυτοι να αλλαξαν τον τροπο της φορολογιας των ΤΟΥΡΚΩΝ,μα δεν ειναι στην ΕΥΡΩΠΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.