Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Κοπή βασιλόπιτας από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας, καλεί τους διαιτητές – μέλη του στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 στις 21:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΦΑΙΔΩΝ στη Φλώρινα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν πρόσωπα με μακρόχρονη προσφορά στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο της Φλώρινας και ο Α.Σ. «Θύελλα» Φιλώτα ως εκπρόσωπος του Νομού στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΩΜΑΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5 σχόλια:

  1. ΟΛΟ ΤΟ ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ ΜΑΖΙ ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα κοράκια μαζεμένα! Δεν βλέπουν ότι μια μια ομάδα διαλύεται στο τοπικό οι χοροί και η πίτες του νοιάζουν μόνο αλλά να μειώσουν την τιμή ταρίφας δεν κάνουν κάτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι άνθρωποι που ζουν σε βάρος του τοπικού πρωταθλαηματος και το μόνον που τους ενδιαφέρει είναι οι αμοιβές τους. Κλήκες ομαδοποιησεις και κοροϊδία. Αρε κάθαρση που σας χρειάζεται. Που είναι οι παλιές καλές εποχές που η Φλώρινα έβγαζε διαιτητές με κύρος. Έτσι δεν είναι κ. Αντώνη Σιπκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ 3:18 που σχολιάζεις μάλλον εχεις βάλει πολλα λεφτα απο την τσέπη σου. Εισαι απο εκείνους του χουβαρντάδες που δεν κόβουν ούτε εισιτήριο στο γηπεδο και παίρνουν και σπόρια απο το σπιτι τους για να μην αγοράσουν απο το κυλικείο. Οποτε κάτσε εκει στη μιζέρια σου και μην ασχολείσαι με τους διαιτητές. Και μην κανεις και ονομαστικές αναφορές γιατι υπάρχουν και μηνύσεις και άρση απόρρητων .

      Διαγραφή
  4. Περνά περνά η μέλισσα με τα μελισοπουλα και με τα κλωσοπουλα κλωσοπουλα κλωσοπουλα. Και μετά του χρόνου με υγεία στην υγειά των....... κ----οιδων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.