Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ολικός παγετός στη Φλώρινα

Στους -7 βαθμούς Κελσίου έπεσε η θερμοκρασία στη διάρκεια της νύχτας, ενώ το θερμόμετρο είναι μονίμως με αρνητικό πρόσημο, εδώ και δύο 24ωρα, και αυτή τη στιγμή δείχνει -6 στην πόλη της Φλώρινας.
Οι θερμοκρασίες ήταν ακόμα χαμηλότερες στα ορεινά του νομού, όπου χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις, ενώ η τροχαία συμβουλεύει τους οδηγούς να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
Να σημειωθεί πως εξαιτίας του παγετού κλειστά είναι σήμερα τα σχολεία στο δήμο Φλώρινας, ενώ στους δήμους Αμυνταίου και Πρεσπών άνοιξαν μία ώρα αργότερα.

12 σχόλια:

  1. Να κλείσουν και αυριο. Τα καιμένα τα παιδάκια δεν τα λιπαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά να τα βλέπετε εσείς που θεωρειτε τεμπέληδες τους μαθητες, υπάρχει έλειψη πετρελαίου τα σχολεία πρέπει να μείνουν κλειστά και αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτι πρεπει για να κλεισουν τα σχολεια κυριε δημαρχουλη μας !!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλείστα δήμαρχε τα σχολεια και την Τετάρτη. Υπαρχει παντου πάγος και η μετακίνηση των παιδιών απο τα χωρια, ειναι πολυ δυσκολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ αλλα τα σχολεία ανοιχτά αυριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αύριο θα έχουμε σχολείο?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και σχολειο
    Οτι καλύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριε δημαρχε τι ειναι αυτα μας ρωτησατε και εμας πως θα κινηθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ είστε καλά κύριε Δήμαρχε. Δεν σκέφτεστε τα παιδιά από τα χωριά πως θα πάνε στο σχολείο αν πάνε σχολείο αύριο την επόμενη κι όλας ημέρα θα είναι άδειο το σχολείο γιατί όλα τα παιδιά θα είναι με πυρετό στο σπίτι τους!! Πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξετε την απόφαση γιατί δεν βοηθάει κανέναν αυτή ή κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και δέκα μέρες να σας τα κλείνανε, εσείς την ενδέκατη πάλι θα γκρινιάζετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειρωνεια ε.....Σημερα ηταν κλειστα τα σχολεια με -6 βαθμους.Αυριο γιατι θα λειτουργησουν με -12 βαθμους;;;;;;Αντε βρες ακρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα σχολεια πρεπει να ειναι ανοιχτα δεν θα παθουν τιποτα .....ελεος τα καναμε τα παιδια μαλθακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.