Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

100 αστέρια στη Φλώρινα

Στα πλαίσια του εορτασμού της απελευθέρωσης της Φλώρινας η Μ.Κ.Ο. Πελαγονία, υπό την αιγίδα του δήμου Φλώρινας, σας προσκαλεί στη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος και της Παιδικής Χορωδίας Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας σήμερα Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 8 μ.μ.

Διευθύνει ο Βαγγέλης Αραμπατζής

Συμμετέχουν οι τραγουδιστές της Σ.Ο.Ν.Ε.
Ελένη Βουγιατζή
Όλγα Νεράντζη
Γιάννης Λεκόπουλος

Ενορχηστρωτές των τραγουδιών της Σ.Ο.Ν.Ε.
Γιάννης Καρκάλας
Γιώργος Ταπές
Βαγγέλης Αραμπατζής
Στέφανος Κεμανεντζής
Ντίνος Αραμπατζής

Είσοδος Ελεύθερη


3 σχόλια:

  1. Από τις πιο ενδιαφέρουσες πολιτιστικές εκδηλώσεις στα πλαίσια της 100ετηρίδας. Ευχαριστούμε τα μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος και της Παιδικής Χορωδίας Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, για τη μαγευτική βραδιά που μας χάρισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άψογα τα παιδιά. Πραγματικά φοβερη εμφάνιση. Κάποια στιγμή βέβαια καλό είναι να μπει σε εκείνη την κονσόλα ήχου ένας άνθρωπος που γνωρίζει πως δουλεύει και έχει κάποια]ες γνώσεις στον ήχο. Μέχρι τότε τα βιολιά θα ακούγονται μαζί με τις τρομπέτες και θα καταφέρνουν μονίμως να μετατρέπουν (ηχητικά) μια συμφωνική ορχήστρα να ακούγεται σχεδόν... μονοφωνικά. Πέραν τούτου όμως η ορχήστρα τα σπάει. Μπράβο σε όλους τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος πληρώνει αυτές τις φιέστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.