Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Επιτυχημένη η βιωματική δράση «Δημιουργούμε… εν αταξία!!!» στο Αμύνταιο (video)

Βιωματική δράση με θέμα «Δημιουργούμε… εν αταξία!!!» συνδιοργάνωσαν χθες στο Αμύνταιο η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και η Σχολική Σύμβουλος της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π.Ε. Φλώρινας, σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του παλαιού 1ου δημοτικού σχολείου Αμυνταίου και μέσα από απλές και πρωτότυπες δράσεις, δρώμενα, παρουσιάσεις, βιωματικά εργαστήρια, επιδείξεις κ.λπ., έγινε αναλυτική παρουσίαση και διάχυση των προγραμμάτων που υλοποιούνται στις σχολικές μονάδες της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π.Ε. Φλώρινας.

Ταυτόχρονα, παρουσιάστηκαν και οι δράσεις του 4ου Φεστιβάλ Φυσικών Επιστημών, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου, όπως και αυτές του προγράμματος «Η γαστρονομική παράδοση της Φλώρινας και οι προοπτικές της τοπικής παραγωγής μας», το οποίο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ε.Β.Ε. Φλώρινας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 500 μαθητές και μαθήτριες των 13 σχολικών μονάδων της 2ης εκπαιδευτικής περιφέρειας, είτε ως επισκέπτες, είτε ως εκθέτες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.