Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 5Κ/2015 σε φορείς του Υπουργείου Υγείας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 5Κ/2015 (ΦΕΚ 6/27-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) που αφορούν την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, τριακοσίων δεκαέξι (316) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο μοναδικό κώδικα ο οποίος αναγράφεται στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

2 σχόλια:

 1. Καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες.

  Τους ευχόμαστε ότι καλύτερο να αντιμετωπίσουν στην νέα εργασία τους


  Το "κακό" Δημόσιο λένε κάποιοι , αλλα ....όταν έρχεται η ώρα για διορισμούς στο "κακό" Δημόσιο; Για μία θέση στο Δημόσιο γίνονται τουλάχιστον 500 αιτήσεις ( και λίγες λέω )
  "Σφαγή" στην κυριολεξία γίνεται. Τότε είναι το καλό Δημόσιο!
  Το ίδιο συμβαίνει και με όσους έχουν την ανάγκη μιάς εξυπηρέτησης από το Δημόσιο. Άμα γίνει η εξυπηρέτηση ( χωρίς να πληρώσουμε για την όποια εξυπηρέτηση ) τότε είναι καλό το Δημόσιο. ¨Αμα δεν ....τότε το είναι το "κακό δημόσιο"

  Αθάνατη Ελλάδα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αφού ακόμα διορίζετε άτομα που τελείωσαν μόνο το Λύκειο (Γενικό ή ΕΠΑΛ ) είστε κύριοι των υπουργείων για τα σίδερα! Γιατί βρε ανόητοι; Έχετε χιλιάδες με πτυχία των ΑΕΙ και ΤΕΙ ! Καταργήστε τους διορισμούς της Β΄βάθμιας! Επιτέλους! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ προσέξτε τα πλαστά Απολυτήρια των Λυκείων με τα φωτοτυπικά κολάζ!!!!!!!!! Θα γίνει χαμός! Στη Φλώρινα ξανάγινε, το θυμάστε!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.