Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Μετάλλια για τον Shogun στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών

Ένα μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα. Η Ομοσπονδία μας έγινε μέλος και εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μεικτών Πολεμικών Τεχνών (World Mixed Martial Arts Federation W.M.M.A.F). Έτσι λοιπόν στις 21-22 Μαΐου του 2016 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών στις Σέρρες με την πρωταρχική βοήθεια της Ομοσπονδίας μας.

Αυτό μας ανοίγει νέες προοπτικές και οράματα για την αναβάθμιση του έργου μας και την προβολή μας. Και κάπως έτσι ξεκινάει το όνειρο. Το Σάββατο 21.05.2016 γίνεται η έναρξη αγώνων με όλα τα σωματεία ελληνικά και ξένα να παρελαύνουν στο χώρο του Σταδίου. Τα ξένα σωματεία που συμμετείχαν ήταν τα εξής: Αλβανία, Αφγανιστάν, Κύπρος, Φύρομ, Νιγηρία, Αρμενία, Αγγλία, Ιράν, Τουρκία και περίπου 80 Ελληνικά Σωματεία ανά την Ελλάδα με σύνολο αθλητών περίπου 578 όλων των ηλικιών.

Το κλειστό γυμναστήριο των Σερρών κατάλληλα διαμορφωμένο με Ring, tatammi βάθρα βραβεύσεων, έτοιμο να υποδεχτεί αφ ενός τους αθλητές που συνοδεύονταν από τους προπονητές τους, αλλά αφετέρου τους γονείς συγγενείς φίλους αθλητών και όποιον άλλο ήθελε να παρακολουθήσει την αθλητική διοργάνωση . Για άλλη μια φορά κυριάρχησε το ευ αγωνίζεσθε, η πειθαρχία ακόμη και στις πιο αυθόρμητες μικρές ηλικίες ενώ όλοι ανεξαρτήτως χειροκρότησαν τους αθλητές τόσο κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων όσο και κατά τη βράβευση, απονομή μεταλλίων και διπλωμάτων.

Από αυτή τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση των Πολεμικών Τεχνών δε γινόταν να μη δηλώσει παρών και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φλώρινας SHOGUN. Οι αθλητές του αγωνίστηκαν με τόλμη, σθένος για τη διάκριση και την κατάκτηση ενός μεταλλίου προσφέροντας σε όλους τους παρευρισκομένους στιγμές χαράς και συγκίνησης.



Οι αθλητές του συλλόγου μας που ξεχώρισαν , διακρίθηκαν και κατέκτησαν μια θέση στο βάθρο είναι:
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: 1η θέση χρυσό σε (ΚΑΤΑ KARATE DO)
ΦΑΡΑΝΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: 3Η θέση χάλκινο σε (ΚΑΤΑ KARATE DO)

Να σημειωθεί ότι υπήρξε και αγωνιστικό μέρος για τους προπονητές και τους εκπαιδευτές όλων των σωματείων Ελληνικών και Ξένων. Ο σύλλογος μας συμμετείχε με την κ. Μύριαμ Ρασίτ που κατέκτησε την πρώτη θέση σε (ΚΑΤΑ KARATE DO)



Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φλώρινας SHOGUN συγχαίρει θερμά όλους όσους έλαβαν μέρος, προπονητές μαθητές και ευελπιστεί τέτοιου είδους αξιόλογα αθλητικά γεγονότα να λαμβάνουν χώρα και στο μέλλον

Ως σύλλογος θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε όλες αυτές τις προσπάθειες που εξευγενίζουν τον άνθρωπο και αναδεικνύουν το επίπεδο του πολιτισμού.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.