Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο «Πρέσπες, κιβωτός ζωής»

Το Κ.Π.Ε. Βεύης-Μελίτης Φλώρινας σε συνεργασία με το Κ.Π.Ε. Καρπενησίου και στο πλαίσιο του Εθνικού Δικτύου «Άγρια πανίδα σε κίνδυνο» υλοποίησε τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο, με θέμα «Πρέσπες, κιβωτός ζωής».

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Πρεσπών στις 3, 4 και 5 Ιουνίου και απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στόχος του σεμιναρίου ήταν η γνωριμία των συμμετεχόντων, μέσα από εισηγήσεις, εργαστήρια και περιβαλλοντικά μονοπάτια, με το ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον των Πρεσπών, καθώς και η ανάδειξη της σημασίας της πλούσιας βιοποικιλότητας της περιοχής.Οι παιδαγωγικές ομάδες των Κ.Π.Ε. Βεύης Φλώρινας και Καρπενησίου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τον Δήμο Πρεσπών για την πολύτιμη συνδρομή τους στην υλοποίηση του σεμιναρίου. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά όλους τους εισηγητές για τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις τους και βέβαια όλους τους εκπαιδευτικούς που με τη μεγάλη και ενεργητική συμμετοχή τους συνέβαλαν για άλλη μια φορά στην επιτυχημένη διεξαγωγή του σεμιναρίου.Ο υπεύθυνος του Κ.Π.Ε. Βεύης-Μελίτης
Νίκος Νάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.