Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος

Την πρώτη του προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος πραγματοποίησε ο Σύλλογος Φίλων Αγίου Όρους και Ιερών Μονών Φλώρινας «Ο Άγιος Παϊσιος».

Το διάστημα 27-29 Μαΐου, τα μέλη του Συλλόγου επισκέφτηκαν τη σκήτη των Καυσοκαλυβίων, καθώς και την Ιερά Μονή Γρηγορίου.

6 σχόλια:

  1. Νομιζω πως αξιζουν συγχαρητηρια για αυτη τη πρωτοβουλια απο ενα συλλογο που απο οτι ειδα ειναι νεοδημιουργητος γιατι δινει τη δυνατοτητα σε ολους να γνωρισουν την ομορφια του Αγιου Ορους.Αλλα και να δουν την χρονικη συνδεση της Ορθοδοξιας με τον Ελληνισμο σ αυτον τον ευλογημενο τοπο. Μακαρι να μπορουσα (λογω ηλικιας )να ακολουθησω και εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12,12 το αγιο ορος,δεν ειναι Ελληνικο προνομιο,ειναι ορθοθοξο,με πρασβαλειις σα αλλοεθνη αλλα ορθοδοξο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο σωστός παπάς είναι δίπλα στους ανθρώπους που τον έχουν ανάγκη και δεν απομονώνεται και κλείνεται στα μοναστήρια ως δειλός από την κοινωνία των ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα που αργήσατε και δεν προλάβατε τον Πούτιν. Οι φωτογραφίες σας μαζί του θα είχανε μεγαλύτερη αίγλη!
    LV.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευτυχώς ο πάπας ΄δεν έχει πατήσει στο Αγιο ¨Ορος. Ευτυχώς μα δυστυχώς τον υποδέχθηκαν όλοι οι έξωθεν του Αγίου Όρους..οι παντελονάδες οι ΚΟΣΜΙΚΟΙ οι προσκυνημένοι οι ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΟΙ γενειοφόροι που παριστάνουν τας ιεράς κεφαλάς της γονυκκλησίας στην Αθήνα και στο Φανάρι ...Μπράβο στους προσκυνητάς Ας είναι ευλογημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.