Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Συγχαρητήριο – ευχαριστήριο του Συλλόγου Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας “Ο Άγιος Μηνάς”, θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια:

1) Στο τμήμα Χορευτικού του Συλλόγου μας, για τις εμφανίσεις του στις εκδηλώσεις εορτασμού στην Τ.Κ. Σκοπιάς στις 6.5.2016, στην Τ.Κ. Τροπαιούχου στις 28.05.2016 και στην Τ.Κ. Νυμφαίου στις 29.05.2016 και

2) Στην Παραδοσιακή Χορωδία του Συλλόγου μας, η οποία έχει συσταθεί και λειτουργεί με τη συνεργασία του Ωδείου Φλώρινας, για τις εμφανίσεις της αφενός στις εκδηλώσεις εορτασμού της Τ.Κ. Νυμφαίου στις 29.05.2016 και αφετέρου στην 1η Συνάντηση Παραδοσιακών Μουσικών Συνόλων, που έλαβε χώρα στη Λάρισα στις 05.06.2016.

Για την παρουσία των τμημάτων μας στις παραπάνω εκδηλώσεις, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε κατά σειρά για την πρόσκληση που μας απηύθυναν: Τον Π.Μ.Α.Σ. Αμύντα Σκοπιάς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τροπαιούχου “Ο Άγιος Γεώργιος”, το Σύλλογο Γυναικών Νυμφαίου, καθώς και το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας.

Η παρουσία και η μετάβαση των τμημάτων μας στις εκδηλώσεις αυτές δε θα είχε καταστεί δυνατή χωρίς την πολύτιμη αρωγή της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του Ωδείου Φλώρινας, στους οποίους οφείλουμε τις ξεχωριστές μας ευχαριστίες.

Τέλος, πρέπει να απευθύνουμε ένα μεγάλο μπράβο και ένα αντίστοιχο ευχαριστώ στο σύνολο των μελών των τμημάτων Χορωδίας και Χορευτικού του Συλλόγου μας, καθώς και στους αντίστοιχους διδασκάλους, το χοράρχη κ. Βασίλειο Δόντσιο και το χοροδιδάσκαλο κ. Γρηγόριο Κετσετζή, οι οποίοι είναι οι υπεύθυνοι για το άρτιο αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε στο σύνολο των παραπάνω εκδηλώσεων.
Ελπίζουμε και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι εκδηλώσεις αυτές να ήταν μόνο η αρχή και ο Σύλλογός μας να συμμετέχει όλο και περισσότερο στα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου μας.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.