Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Μήνυμα για την 5η Ιουνίου του προέδρου του Κέντρου Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Για τη Δυτική Μακεδονία και ιδιαίτερα για το ενεργειακό λεκανοπέδιο, ο αγώνας για ένα καλύτερο περιβάλλον είναι καθημερινός και δεν περιορίζεται σε μια μέρα. Αφορά στις διαρκείς προσπάθειες που κάνουμε στο Κέντρο Περιβάλλοντος για να πετύχουμε καλύτερη ποιότητα στον αέρα που αναπνέουμε, στο νερό που πίνουμε, πιστεύοντας στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των δημοσίων αγαθών.

Μέσα από τις συνεχείς δραστηριότητες ευαισθητοποίησης και περιβαλλοντικής ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας και, ιδιαίτερα, των νέων ανθρώπων, στοχεύουμε στη γνώση γύρω από την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προβλημάτων που θα οδηγήσει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η 5η Ιουνίου αποτελεί μια ευκαιρία συνειδητοποίησης των οξύτατων περιβαλλοντικών ζητημάτων της εποχής μας, αλλά και μια προσωπική πρόκληση για όλους μας, ως πολίτες, για να δραστηριοποιηθούμε ενεργά στην υπόθεση της προστασίας του περιβάλλοντος, δίνοντας το παράδειγμα στις επόμενες γενιές.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Περιβάλλοντος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Παύλος Τσότσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.