Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Ολοκληρώθηκε το 4ο Rally Greece Offroad

Ολοκληρώθηκε χθες στη Φλώρινα το 4ο Rally Greece Offroad, στο οποίο συμμετείχαν 46 πληρώματα από Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία, Βουλγαρία, Σερβία, Γερμανία, Γαλλία κ.ά.

Στο Νέο Πάρκο της πόλης έγινε η απονομή των κυπέλλων στους νικητές των κατηγοριών και σε όσους συνέβαλλαν στη διοργάνωση, με την υπόσχεση του χρόνου οι αγώνες να γίνουν ξανά στην περιοχή μας.

1 σχόλιο:

  1. Αρνητικότατη εντύπωση η μικρή γενικά συμμετοχή του κόσμου της Φλώρινας , σε έναν ακόμα σπουδαίο γεγονός ( όπως και στο Βαλκανικό βάδην ).....κακή έως ανύπαρκτη δημοσιότητα γενικά του αγώνα ....εάν ήταν κανά γνωστό καζάνι ....θα υπήρχε περισσότερος κόσμος ή στα καρεκλάκια φρεσκαδούρα..μάλλον ο κόσμος της Φλώρινας και οι ...άρχοντές της δεν είναι έτοιμοι για τέτοια γεγονότα....στις 11 και 12 Ιουνίου έχει αγώνες επίδειξης αυτ/των στην Κοζάνη....όποιος θέλει να δει τί σημαίνει οργάνωση ...δημοσιότητα και παρουσία κόσμου άς πάει εκεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.