Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Χρυσό μετάλλιο για τον ΑΟΦ με Βούλα, Κατερίνα, Φανή και Νεφέλη στο Vikos Street Relays Gr-Kozani

Στην πόλη της Κοζάνης πραγματοποιήθηκε σήμερα ο 4ος μιας σειράς οκτώ αγώνων, με την ονομασία Vikos street relays Gr.

Την 4αδα σκυτάλης (4x2.5 km) γυναικών του ΑΟΦ αποτέλεσαν οι αθλήτριες: 1η αλλαγή Λαδοπούλου Βούλα, 2η αλλαγή Μούλελη Κατερίνα, 3η αλλαγή Γεργίδου Φανή, 4η αλλαγή Τίτα Νεφέλη. Την ομάδα του ΑΟΦ συμπλήρωσε σαν 4η αθλήτρια η Φανή Γεργίδου (Εδώ Φλώρινα), ενώ την κορδέλα τερματισμού έκοψε η 13χρονη Νεφέλη Τίτα διατηρώντας το πλεονέκτημα να προπορεύεται, χάριν και στις δυνάμεις της, αλλα και στις προηγούμενες επιδόσεις των υπόλοιπων συναθλητριών της, που η κάθε μία τους έτρεξε 2.5km.

*Τα Street Relays Gr, είναι μία νέα πρωτοποριακή σειρά αγώνων σκυταλοδρομιών δρόμου, που απευθύνονται σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και για πρώτη φορά ταυτίζονται και συνυπάρχουν αρμονικά ο αγωνιστικός και ο μαζικός αθλητισμός.
Ξεχωρίζουν από όλους τους άλλους αγώνες ως ο μοναδικός που τα έσοδά του από τις εγγραφές συμμετεχόντων διατίθενται για την ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων, ενώ η φιλοσοφία να διεξάγονται σε κεντρικά σημεία και σε κυκλικές διαδρομές, δίνει τη δυνατότητα για την δημιουργία εορταστικής-ψυχαγωγικής ατμόσφαιρας υπό τη συνοδεία της μουσικής.
Η σκυτάλη είναι η ιδέα. Ότι χρειάζεται ο ένας τον άλλον για να γίνει κάτι καλό. Η συνεργασία είναι το σύνθημα και η σύνδεση της δυναμικής περισσότερων για το κοινό καλό. Με τεράστιο συμβολισμό η σκυτάλη “τρέχει” από πόλη σε πόλη και μεταφέρει το μήνυμα του αθλητισμού, της αλληλεγύης, της συντροφικότητας και της ομαδικής συνεργασίας* (απόσπασμα από την επίσημο site της διοργάνωσης:www.vikos.relays.gr)

Ευχαριστούμε όλα τα κορίτσια μας, που το σχεδίασαν, το πραγματοποίησαν και μας τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία και την επίδοσή τους.
Για περισσότερα: www.aoflor.gr

Το Δ.Σ.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.