Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Ολοκληρώθηκε στη Φλώρινα το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης (video)

Οι παίδες και οι κορασίδες πρωταγωνίστησαν αυτό το τριήμερο στην επιτραπέζια αντισφαίριση στη Φλώρινα. Οι καλύτεροι αθλητές έως 15 ετών παρατάχθηκαν από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή στην πανέμορφη και φιλόξενη πόλη μας και πάλεψαν για τα μετάλλια αλλά και το χειροκρότημα του κόσμου!















Ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης στο απλό παίδων και η Έλλη Φίσερ στο απλό κορασίδων είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας για τη σεζόν 2015-2016 στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Ο 14χρονος αθλητής από την Πάτρα, που αγωνίζεται στο Α.Κ. Ζωγράφου, πήρε τον πρώτο του πανελλήνιο τίτλο στο απλό ύστερα από δύο χαμένους τελικούς, το 2013 και το 2014, στους παμπαίδες.

Η 15άχρονη αθλήτρια του Άρη 2006 βρέθηκε για 3η σερί χρονιά στον τελικό του αγωνίσματος και για 2η (μετά το 2014) στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Δύο τίτλους στο απλό είχε και ως παγκορασίδα το 2012 και το 2013. Επιπλέον, σήμερα κατέκτησε την πρωτιά και στο διπλό κορασίδων με τη συμπαίκτριά της στο σωματείο της Βούλας Ιωάννα Γερασιμάτου. Στο διπλό παίδων πήραν το χρυσό μετάλλιο οι Αλέξης Κουλουριώτης/Κωνσταντίνος Στάμου από τον Γ.Α.Σ. Ελευσίς, όπως είχαν πετύχει και το 2013 σε επίπεδο παμπαίδων.

Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του δήμου Φλώρινας με την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. να έχει την καθοριστική βοήθεια του τοπικού σωματείου Σάρισες, του δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις από κάθε άποψη και υπενθύμισε τη χρησιμότητα να γίνονται εκτός Αττικής και τελικές φάσεις Πανελληνίων πρωταθλημάτων. Στον λογαριασμό του τοπικού συλλόγου επιτραπέζιας αντισφαίρισης σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης https://www.facebook.com/sarises.florinas μπορείτε να βρείτε βίντεο και φωτογραφίες από τους αγώνες.

Στο κλείσιμο των αγώνων είπε λίγα λόγια ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος. Μεταξύ άλλων τόνισε πως ήταν μεγάλη χαρά για την πόλη η διοργάνωση αυτού του Πανελληνίου πρωταθλήματος και εξήρε την προσπάθεια του τοπικού σωματείου Σάρισες και για την επιτυχία των αγώνων και για την ανάπτυξη του αθλήματος στη Φλώρινα.

Τις απονομές των επάθλων στα ατομικά αγωνίσματα έκαναν ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης στο απλό παίδων, ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της ομοσπονδίας Παναγιώτης Τζόβολος στο απλό κορασίδων, ο Στέφανος Μπίρος στο διπλό παίδων και ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Άρης Αριστείδου στο διπλό κορασίδων.

Οι νικητές και οι νικήτριες σε κάθε αγώνισμα:

ΑΠΛΟ ΠΑΙΔΩΝ:
1. Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης (Α.Κ. Ζωγράφου)
2. Γιάννης Δαμιανής (Α.Κ. Ζωγράφου)
3. Αλέξης Κουλουριώτης (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)
-. Γεράσιμος Πετρής (Α.Ο. Ζήνων Γλυφάδας)

ΑΠΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:
1. Έλλη Φίσερ (Α.Ο. Άρης 2006)
2. Ιωάννα Γερασιμάτου (Α.Ο. Άρης 2006)
3. Μαρία Λαδάκη (Ο.Α. Χανίων)
-. Φοίβη Πεχλιβανίδη (Α.Ο. Άρης 2006)

ΔΙΠΛΟ ΠΑΙΔΩΝ:
1. Αλέξης Κουλουριώτης/Κωνσταντίνος Στάμου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)
2. Γιάννης Δαμιανής/Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης (Α.Κ. Ζωγράφου)
3. Αλκιβιάδης Σταματούρος/Κωνσταντίνος Καραμαντζιάνης (Φοίνικα Πειραιά)
-. Ιάσων-Φίλιππος Κορδούτης/Νίκος Κορδαλής (Ζήνων Γλυφάδας/Φοίνικα Πειραιά)

ΔΙΠΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
1. Έλλη Φίσερ/Ιωάννα Γερασιμάτου (Α.Ο. Άρης 2006)
2. Μαρία Λαδάκη/Μαλαματένια Παπαδημητρίου (Ο.Α. Χανίων/ Γ.Α.Ο. Πειραιά)
3. Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου/Δέσποινα Μυτακίδου (Α.Ο. Ελληνικού/Α.Ο. Βύρων)
-. Ρόδω Πιπεράκη/Στέλλα Λαδάκη (Ο.Α. Χανίων)

Πηγή: radioflorina.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.