Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Ανοιχτή ομιλία – συζήτηση από το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη

Οι Ν.Ε ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ Φλώρινας, ενόψει των πολιτικών εξελίξεων, προσκαλούν μέλη και φίλους, στην ομιλία - συζήτηση το Σάββατο 07 Μαΐου 2016 και ώρα 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας.

Θα μιλήσουν τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ Σωτήρης Ζαρμπαλάς και Κατερίνα Μέλφου.

Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο Γραμματέας
Καλυβιάνος Λεωνίδας

12 σχόλια:

  1. Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Έχετε απύθμενο θράσος, διαλύσατε την Ελλάδα και μιλάτε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κατάλαβα εάν μιλάς δεξιά ή αριστερά του ΠΑΣΟΚ σε κάθε περίπτωση όμως εισε ένας ανιστοριτος φασίστας που λησμονισε πως ότι σπουδαίο έγινε στην χώρα το έκανε το ΠΑΣΟΚ. Μόνο λάθος του το 2010 που επιχειρησε να σώσει τη χώρα μόνο του οταν όλοι το λοιδωρουσατε, σήμερα όλοι προσκυνατε τα μνημονια.

      Διαγραφή
    2. Αν υπήρχε βλακόμετρο ανιστόρητο φασιστοειδή θα το είχες τερματίσει. Απολειφάδι των πρασινοφρουρών καταστρέψατε την Ελλάδα και μιλάτε;; Έχεις ακούσει για ζίμενς - Κοσκωτά - Χρηματηστήριο - εξοπλισμούς.....και τόσα άλλα. Οπαδέ του απίθανου Γ. Παπανδρέου και του Σιμήτηκ.λ.π Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ,καταστρέψατε την Ελλάδα. ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΟΣ - ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΕΛΟΣ - ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΕΛΟΣ .

      Διαγραφή
  2. Ποιο ΠΑΣΟΚ ;; Υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε ακόμα για ΠΑΣΟΚ;; Βολεμένοι ή βαρεμένοι θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "...που λησμονισε πως ότι σπουδαίο έγινε στην χώρα το έκανε το ΠΑΣΟΚ..."

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    -Έκλεισε όλες τις υγιείς επιχειρήσεις στη Ελλάδα (Πιτσος, Ιζολα, Χρωπη, Πειραική Πατραικη, κ.α)

    -1983 Μαυράκης Διεθυνων Σύμβουλος της ΔΕΗ συνάπτει συμφωνία με άλλα χώρα για προμήθεια ενέργειας. ΜΙΖΑ 500.000.000 δραχμές. Και αντί να τον ξοπεταξει το ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΙ ΕΙΠΕ: ειμαμε να κάνει ένα δώρο στον ευατό του αλλά όχι και 500.000.000.

    -Να θυμιθούμε το καλαμπόκι της Τουρκίας που βαφτίστηκε ελληνικό με αποτέλεσμα ο υπουργός Γεωγρίας του ΠΑΣΟΚ να ΜΙΖΑΡΕΙ 200.000.000 δραχμές??

    - Να θυμιθούμε τα Ιμια με το Παγκαλο να λέει πες ότι φυσηξε αέρας και πήρε την σημαία με αποτέλεσμα οι Τουρκοι να γκριζάρουν το μισό Αιγαιο.

    -Να θυμηθούμε τον Κουτσόγιωργα, δεξί ΄χερι του Ανδρέα που είχε μίζα 2.000.000 δολλάρια σε τράπεζα του εξωτερικού (υπόθεση pampers)και πέθανε μέσα στην αίθουσα του ειδικού δικαστηρίου.

    -Να θυμιθούμε την ξεφτίλα με τον βολευτή Ακριβακη που διόρισε όλη την Θηβα και τα περίχωρα στην Ολυμπιακή?

    - Τα άλλα δεν στα λέω πρασινοφασιστάκο για τι στα γράψαν οι άλλοι παραπάνω.

    - Αντε καλά κρασιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά λύθηκε ή απορία μου εισε φασίστας και όσο για τον Σημιτη τον μόνο που θα μνημονευη η ιστορία σας αρέσει η οχι από τους νεότερους κυβερνήτες αυτός θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τους νεότερους κυβερνήτες που κατέστρεψε την Ελλάδα. Τελικά και ΦΑΣΙΣΤΑΣ είσαι και ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Μαλλον σε διορισε ο σημιτακος πασοκακι....και τον μνημονευεις...ελα παραδεξου το....δεν ειναι κακο...και η δεξια τα ιδια εκανε...σε θεμα διορισμων ισως και χειροτερα

      Διαγραφή
  5. Ρε λεβεντοπαιδο πασοκε...ποιο σημιτη?πλακα κανεις? Αυτος τα ξεκινησε ολα....ειναι ντροπη να περηφανευεσαι για το σημιτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως από τον Σύριζα το ΠΑΣΟΚ είναι καλύτερο.Όταν έδινε της αύξησης κάθε χρόνο ήταν καλά τότε όταν περνάμε της επιδοτώτησης χωρίς να δουλεύουν ήταν καλά ε;τότε το ΠΑΣΟΚ έδινε τώρα τι κάνουμε.Όλοι σε λίγο θα γυρίσουν στης βάσεις του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.Θυμηθητετω αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο μεγάλος γραμματέας τις Ν.Ε.Πασοκ ηταν εκεί;Η ουσία είναι ότι το χρέος δημιουργήθηκε απο το Πασοκ και την Ν.Δ.Και ο σύριζα ήθελε καρέκλα όπως συμβαίνει στην Ελλάδα. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.