Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Σύλληψη δύο ατόμων στη Φλώρινα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας δύο ημεδαποί, ένας 24χρονος για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή και ένας 23χρονος για κατοχή κάνναβης.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες βρέθηκαν στην κατοχή τους μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες και κατασχέθηκαν, ενώ ακολούθως σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού στα σπίτια των ανωτέρω, βρέθηκαν στην οικία του 24χρονου μικροποσότητες κάνναβης καθώς και διάφορα σύνεργα χρήσης κάνναβης, μέρος των οποίων κατείχαν από κοινού με τον 23χρονο.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• 1 δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 32 εκατοστών
• διάφορες συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης και
• διάφορα σύνεργα χρήσης κάνναβης.

Επίσης, στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε ένα ζεύγος κρόταλα που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί όπλων.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας, ενώ η σε βάρος τους δικογραφία θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.