Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Έκκληση για βοήθεια για έναν 46χρονο συνάνθρωπο μας!

Στις 16 Φεβρουαρίου ένας συνάνθρωπος μας, 46 ετών από το Ξινό Νερό, έπαθε βαρύ εγκεφαλικό και παρέλυσε η αριστερή μεριά του σώματος του. Εισήχθη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και το ίδιο βράδυ μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Ήταν για 15 μέρες σε θάλαμο όπου βρισκόταν σε λήθαργο. Την 15η μέρα έπαθε ανακοπή καρδιάς και μπήκε στην εντατική για 3 εβδομάδες, όπου του έγινε τραχειοστομία και μεταφέρθηκε ξανά σε θάλαμο για λίγες ημέρες και από εκεί ξανά μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο, όπου μπήκε για μία εβδομάδα στην εντατική.

Εδώ και 4 ημέρες μεταφέρθηκε στη Λάρισα, σε Κέντρο Αποκατάστασης, στο οποίο ζητάνε 5.000 ευρώ το μήνα και δυστυχώς η οικογένειά του δεν έχει το απαραίτητο ποσό για την αποκατάστασή του.

Η οικογένειά του απευθύνει θερμή έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει, συνεισφέροντας από το υστέρημά του, στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό, που ανήκει στην αδερφή του:

Alpha Bank: GR63 0140 8610 8610 0234 0006 666, Μίντση Παρασκευή.

1 σχόλιο:

  1. Όσο το δυνατόν περισσότερο για την βοήθεια του συνανθρώπου μας.Περαστικά φίλε και δύναμη στους δικούς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.