Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

ΟΑΕΔ: Καταλύματα για την επιταγή κοινωνικού τουρισμού

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι ανακοινώθηκαν από τον ΟΑΕΔ ενόψει και της Πασχαλινής περιόδου τα καταλύματα στα οποία μπορούν οι δικαιούχοι που έλαβαν τις επιταγές τουρισμού του Οργανισμού για ΔΩΡΕΑΝ είτε πολύ πιο οικονομικές διακοπές, από την λίστα παρόχων του, ανάλογα πάντα με τα δωμάτια ή τα ξενοδοχεία που θα επιλέξουν.

Ειδικότερα όπως είναι ήδη γνωστό σε 150.000 ωφελούμενους έχει δοθεί επιταγή τουρισμού απο τον ΟΑΕΔ όπου και μπορούν να εξαργυρώσουν έως τέλος Νοεμβρίου 2016 σε όποιο κατάλυμα επιθυμούν που έχει ενταχθεί στις λίστες παρόχων του Οργανισμού. Τα αποτελέσματα έχουν ήδη εκδοθεί από τις 11 Δεκεμβρίου 2015 και οι δικαιούχοι έχουν λάβει τον αριθμό της επιταγής. Οι δικαιούχοι τoυ Μητρώου δεν χρειάζεται να προσέρχονται στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την παραλαβή οποιουδήποτε εντύπου, που να πιστοποιεί την επιλογή τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Η Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού είναι ένας μοναδικός αριθμός για κάθε δικαιούχο και κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι την 30.11.2016. Έχοντας αυτόν τον αριθμό και μόνο, οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν με το τουριστικό κατάλυμα που επιθυμούν από το Μητρώο Παρόχων για κρατήσεις δωματίων. Οι πάροχοι εν συνεχεία ελέγχουν την ύπαρξη επιταγής και την ενεργοποιούν μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ. Ετσι το μόνο που έχουν να κάνουν οι ωφελούμενοι είναι να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το κατάλυμα που έχουν επιλέξει και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα τις ημερομηνίες που επιθυμούν να κάνουν κράτηση.

Για να δείτε ποια τουριστικά καταλύματα συμμετέχουν πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.