Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Δριμύ κατηγορώ Ζεμπιλιάδου κατά Καρυπίδη (video)

Σκληρή κριτική κατά του Περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη άσκησε από τη Φλώρινα η επικεφαλής του συνδυασμού «Ελπίδα» Γεωργία Ζεμπλιάδου.
Ειδικότερα, μιλώντας για τον τελευταίο 1,5 χρόνο έκανε λόγο για μια μεγάλη απογοήτευση, καθώς η περιφερειακή αρχή άλλα υποσχόταν και άλλα (δεν) υλοποίησε. Μεταξύ άλλων, τόνισε πως χάθηκαν 1.500 θέσεις εργασίας, αλλά και πολλά εκατομμύρια ευρώ από τα διάφορα προγράμματα.
Για την Π.Ε. Φλώρινας έκανε εκτενή αναφορά σε μια σειρά θεμάτων όπως η υγεία, η ενέργεια, ο κάθετος άξονας και ο δρόμος Φλώρινα – Πισοδέρι – Πρέσπες.
Ολοκληρώνοντας σημείωσε πως «ένα χρόνο μετά, δεν αιτιολογείται ούτε η συνεχιζόμενη έλλειψη συγκροτημένης προσπάθειας, η έλλειψη σχεδίου και κυρίως δεν δικαιολογείται η έλλειψη υπευθυνότητας, για να καλυφθούν τα κενά, οι αστοχίες και οι αδεξιότητες της αρχικής περιόδου. Όμως, οι λέξεις «δουλειά», «σχέδιο» και «υπευθυνότητα» δεν ήταν ποτέ προτάγματα για τον κ. Καρυπίδη και αυτή την Περιφερειακή Αρχή. Σήμερα η Δυτική Μακεδονία πληρώνει, δυστυχώς, ακριβό τίμημα.
Πίσω από κάθε χαμένο ευρώ υπάρχει και μια χαμένη θέση εργασίας. Πίσω από κάθε χαμένη θέση εργασίας υπάρχει και ένας νέος που ξενιτεύεται και ένας άνθρωπος που περνάει στη φτώχεια. Αυτή δεν είναι απλώς η επίπτωση μιας «χαμένης χρονιάς». Είναι μια ολέθρια παρακαταθήκη για το μέλλον της Περιφέρειας μας».


13 σχόλια:

  1. Την ενημέρωσή των πολιτών για τα πεπραγμένα των είκοσι μηνών όφειλε να την κάνει ο περιφερειάρχης ,αλλά τι έχει να μας πεί μιά επεραντη αποτυχία ,να τον χαιρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυρία είναι πολύ ενημερωμένη και γνώστης των θεμάτων δυστυχώς δεν την γνωρίζαμε και δε την φηφισαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φάτε τώρα μπιρο για άλλα τρία χρόνια Φλωρινιωτες και μετά χτυπιστε τη γκλαβα σας στο τοίχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος παλι υπαλληλος της ΔΕΗ για πολλα χρονια,με προβληματιζει κατι και θελω να ρωτησω εργαζομενους της ΔΕΗ αν τον εχουν δει να εργαζεται στην ΔΕΗ.
      Μετα οι περισσοτεροι λενε οτι την αποκλειστικη ευθυνη για οτι συμβανει στην χωρα μας ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
      ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ.........ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ,,, ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  4. ΑΠ ότι κατάλαβα η κυρία Ζεμπιλιάδου έβγαλε ανεπαρκείς

    α) τον κ.Καρυπίδη ώς περιφερειάρχη και τον συνδυασμό του σε Περιφερειακό επίπεδο ;;;;
    και
    β) τον κύριο Μπίρο και κυρία Παναγιωτίδου ως θεματικοί αντιπεριφερειάρχες σε τοπικό επίπεδο Φλώρινας ;;;

    Αλήθεια η συνέντευξη της κυρίας Ζεμπιλιάδου ως εκπρόσωπος του συνδυασμού Ελπίδα ( στηριζόμενη από ΠΑΣΟΚ ) στο κτήριο της Περιφ Ενότητας Φλώρινας εδόθη ;

    Κοινές αφετηρίες διαφορερικές απόψεις κοινός ο επιδιωκόμενος σκοπός. Επειδή καταλάβαμε πολλά, θα το σκεφτούμε πολύ σοβαρά στις επόμενες εκλογές ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όντως αυστηρή κριτική αλλά κι αναμενόμενη.Πάντως η κάθε ενημέρωση είναι ευπρόσδεκτη από όποιον χώρο κι αν προέρχεται,ειδικά όταν αφορά την Φλώρινα και γενικότερα τη περιφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανεξυπνε 11.56 πιο ΠΑΣΟΚ από τον μπιρο που φηφισες δεν υπάρχει. Χωρίς το ΠΑΣΟΚ τον μπιρο ούτε η μάνα του δεν θα τον ήξερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από κάτι τέτοιους σαν και σένα υποφέρει ο τόπος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πες μας κυρία μου και πιον φηφισες μη ντρεπεσε για την επιλογή σου ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.