Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Νέα διάκριση για την Παρασκευή Μούκα στο Corfu Mountain Trail 2016

Την Κυριακή, 07/02/2016, πραγματοποιήθηκε ο 5ος διεθνής αγώνας ορεινού τρεξίματος Corfu Mountain Trail 2016 στην περιοχή Μπενίτσες της Κέρκυρας με τη συμμετοχή 600 αθλητών από όλο τον κόσμο.
Το γυμναστήριο Body Active Gym συμμετείχε με 4 αθλητές/τριες και τους συγχαίρει δημόσια για τον δύσκολο αγώνα και τα αποτελέσματά τους.
Στον αγώνα των 17 χλμ Olive Tree Trail τη Μούκα Παρασκευή για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κατηγορία των γυναικών 17χλμ Olive Tree Trail 40+ (4η θέση στη γενική κατάταξη των γυναικών) με χρόνο 2:18:56 και τον Παναγιώτη Παπαχαραλάμπους που τερμάτισε 38ος ανάμεσα σε 190 αθλητές με χρόνο 2:11:54.
Στον αγώνα των 8χλμ Quick Trail τη Βασιλική Δουπκαρίδου που κατόρθωσε να τερματίσει 4η στις γυναίκες με χρόνο 1:05:40 και την Ιορδάνα Μπανιτσιώτου με χρόνο 1:21:51 που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα ορεινού τρεξίματος.
Πολλά θερμά συγχαρητήρια και «να το κάνουν όλοι και όλες. Είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου», όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρωταθλήτρια Παρασκευή Μούκα.

Ο υπεύθυνος του γυμναστηρίου Body Active Gym
Τουμπαρίδης Άκης

3 σχόλια:

  1. η ΚΈΡΚΥΡΑ ΈΝΑ ΝΗΣΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΒΟΥΝΟ Το μόνο βουναλάκι που έχει είναι ο παντοκράτωρ . Εμείς στην Φλώρινα με τόσους αθλητές τόσα ΒΟΥΝΑ τόσες ομορφιές ούτε έναν δεν έχουμε κάνει.Εκτός και εάν φέτος γίναμε νησί και αρχίσουμε να ψαρεύουμε ψάρια στα βουνά και βόδια στους κάμπους .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα δεις και στη Φλώρινα αγώνες ορεινών αθλημάτων. Που, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, θα μπορούσες ήδη να τους έχεις δει. Και δεν εννοώ χιονοδρομικούς αγώνες. Μέχρι και διαγωνισμό ψαρέματος μπορεί να δεις στις λίμνες μας. "Καρπενήσι" θα γίνουμε!

      Διαγραφή
    2. το μόνο αθλητικό ψάρεμα που βλέπω είναι διαγωνισμός ψαρέματος...ανθρώπων στην Φλώρινα .

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.