Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ερώτηση Αντωνιάδη προς τον Πρωθυπουργό για τις κινητοποιήσεις των αγροτών

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
Δέχεστε σήμερα, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016, με πολύ μεγάλη καθυστέρηση εκπροσώπους των αγροτών. Η μεγάλη ζημιά έχει ήδη γίνει, αφού αυτή η συνάντηση έπρεπε να έχει πραγματοποιηθεί προ πολλών εβδομάδων, αντί να κρύβεστε δραπετεύοντας από την πραγματικότητα και τα προβλήματα των Ελλήνων, πότε προς ΙΡΑΝ, πότε προς Τουρκία, Ε.Ε. κ. ά.
Είναι απορίας άξιον όμως, γιατί δεν συναντάστε με τους υπόλοιπους εκπροσώπους των αγροτών. Πρόκειται για τα μπλόκα Δυτικής Μακεδονίας (Τελωνεία Κρυσταλλοπηγής – Νίκης, Αντιγόνου), Προμαχώνα, Μαλγάρων, Ημαθίας, Κ. Μακεδονίας, Νίκαιας, Κορωπίου, Κέρκυρας, Κρήτης, Πελοποννήσου κ.ά. Τα μπλόκα αυτά εκπροσωπούν το 80% των κινητοποιήσεων και σχεδόν το σύνολο των μικρών και μεσαίων αγροτών. Τελικά οι διακηρύξεις σας για διάλογο και διαβούλευση, αποδεικνύεται περίτρανα, πως είναι γράμματα κενά περιεχομένου.
Κύριε Πρωθυπουργέ, εδώ και εβδομάδες η Ελλάδα βρίσκεται υπό διάλυση, επιχειρήσεις στενάζουν, περιουσίες χάνονται, άνθρωποι καταστρέφονται. Αγρότες, επιχειρηματίες και άλλες κατηγορίες επαγγελματιών δοκιμάζονται με τα πραγματικά υπερβολικά μέτρα που σκοπεύετε να πάρετε.
Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, προσερχόμενος στη Βουλή στη συζήτηση για το «παράλληλο πρόγραμμα», στην τοποθέτησή σας μιλούσατε επί 50΄ μόνον για τους ξένους μετανάστες και πρόσφυγες. Δεν βρήκατε ούτε μια λέξη να πείτε για τους αγρότες, επιχειρηματίες κλπ. και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ειδικά για τους αγρότες, σας το υπενθύμισα εντός της αίθουσας της ολομέλειας κατά παράβαση του κανονισμού της Βουλής. Πάλι όμως παραμείνατε πεισματικά σιωπηλός. Να γνωρίζετε όμως πως η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλη αδράνεια και απραξία.

Κατόπιν των ανωτέρω,
Ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός
Πότε επιτέλους θα δείτε τους εκπροσώπους των αγροτών από τα υπόλοιπα μπλόκα που εκπροσωπούν το σύνολο των μικρών και μεσαίων αγροτών;

Ο ερωτών βουλευτής
Γιάννης Αντωνιάδης

1 σχόλιο:

  1. Ελεος,το κομμα που διελυσε τους αγροτες με πληρη υπακοη στις εντολες της Ευρωπαικης Ενωσης,με τις ΠΟΣΟΣΤΟΣΕΙΣ ,πληρη διαλυση της γεωργοκτηνοτροφιας,ξαφνικα ενδιαφερεται για τους αγροτες,τοσο κοντη μνημη εχετε κυριε βουλευτη?????
    Αυτο δεν σημαινει οτι ο σημερινος Πρωθυπουργος οτι ενεργει σωστα,οφειλει να στηριξει την αγροτια,τον πρωτογενη τομεα , να αντιδρασει στις επιβουλες της ΕΕ.
    Η χωρα μας δεν εχει ελπιδα επιβιωσης αν δεν εφαρμοσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικο της προγραμμα.
    Η ΕΕ αποδεικνυεται ο χειροτερος εταιρος μας,και αμεσα θα επρεπε να ειχαμε ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ και η ληστεια σε βαρος του λαου να διακοπει εδω,το χρεος ειναι ΕΠΑΧΘΕΣ και θα πρεπει να τους δειξουμε τα .......στους ξευτοεταιρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.