Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Κάλεσμα από το μπλόκο των αγροτών Αμυνταίου - Πύργων

Έπειτα από επιθυμία που εξέφρασαν αγρότες και μουσικοί καλλιτέχνες προς το μπλόκο Αμυνταίου - Πύργων για μια μουσική εκδήλωση, καλούμε όποιον μουσικό θέλει να συμμετάσχει σε ένδειξη συμπαράστασης και ενδυνάμωσης της συνέχισης του αγώνα των αγροτών, την Τετάρτη στις 17/02/2016 και ώρα 16:00 στον κόμβο Αντιγόνου με ποικιλία μουσικής και φαγητού.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973350585

Καλούμε όλους τους παράγοντες και τους πολίτες να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να μας δώσουν κουράγιο.

Με εκτίμηση,
Μπλόκο Αμυνταίου – Πύργων
στον κόμβο Αντιγόνου


Στην εκδήλωση θα προσφερθούν λουκουμάδες από τον Σύλλογο γυναικών Φιλώτα

12 σχόλια:

  1. Δεν φτάνει που τόσος κόσμος ταλαιπωρείται με τα μπλόκα,θέλουν να το γιορτάσουν κιόλας.ο κόσμος δε φταίει σε τίποτα.ας πάνε να κάνουν μπλόκα στην Αθήνα. Ή δημοκρατία κ ή ελευθερία δεν τους δίνει το δικαίωμα να μας αποκόπτουν κ να μας δυσκολεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει παιδιά παίξατε με το παραπάνω εδώ και εικοσι μέρες, πηγατε και εκδρομή στην αθήνα πιστεύω χορτάσατε.
    Τέλος τωρα το παιχνίδι αντε με το καλό στις δουλειές σας για να πάμε και μεις στις δικες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα σας παραδέχομαι. Μακάρι να μπορούσα να παραβρεθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ρε σεις. Αφήστε τα παιδιά να παίξουν. Αφού δουλειές δεν έχουν (γι' αυτό κάνουν την κατάληψη του οδοστρώματος τώρα και όχι το καλοκαίρι) και είναι όλα τζάμπα. Συνδέστε την μικροφωνική, ξέρετε που, και όλα καλά, να και η συναυλία. Τζάμπα είπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα δεν περνάει το ασφαλιστικό; Πότε θέλεις να κάνουν κινητοποιήσεις; Πόσο άσχετος και φθονερός είσαι, 4:42 και 5:04;

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ μαζί σου. Κάθε χρόνο τον Ιανουάριο περνάνε ασφαλιστικό.

      Διαγραφή
    3. Ποιος είπε οτι δε δουλεύουν στα χωράφια τους με βάρδιες κάθονται και μεθοκοπάν στα μπλόκα. Μετά διαμαρτύρονται για τα εισαγόμενα αγροτικά προϊόντα. Φτάνει «κύριοι» κουράσατε, παίξτε με κάτι άλλο.

      Διαγραφή
  5. υπομονη.σε λιγες μερες αρχιζει η σπορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα μπλόκα μπλόκα......ok !!!! οι αγρότες όμως στα χωράφια τους για κλάδεμα και οτι άλλη εργασία έχουν .....και εμείς ας κάνουμε 30 λεπτά παραπάνω χαλώντας αυτοκίνητα - χρήματα σε καύσιμα και νεύρα μέσα απο τα κατσικοχώρια για να φτάσουμε στην ώρα μας..για να μην απολυθούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι έγινε; άρχισε η σπορά μικροφώνων και μεγαφωνικών ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. στον μπραλο τις φαγατε χτες απο νταλικιεριδες.το ιδιο στον προμαχωνα.αντιποινα απο βουλγαρους.τελειωνετε με το πανηγυρακι σας γιατι εχει και εδω η υπομονη τα ορια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.