Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Διανομή τροφίμων και απορρυπαντικών από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, τις ώρες 09:30 π.μ. με 13:00 μ.μ, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας θα προβεί στη διανομή ποσοτήτων νωπών κοτόπουλων, ζάχαρης, φακής, φασολιών, μακαρονιών και διάφορων απορρυπαντικών, από το χώρο των ψυγείων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Φλώρινας, για όσους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ είχαν υποβάλλει αίτηση στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας και στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας (Πρόνοια).
Η διαδικασία εκτελείται από την «Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας» που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ, με την παραλαβή των προϊόντων να γίνεται από την Π.Ε. Φλώρινας, ως επικεφαλής εταίρο και την διανομή τους από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας.
Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας τους ή εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο για την παραλαβή των προϊόντων.

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας
Ευαγγέλου Νικόλαος
Πρόεδρος Δ.Σ.

3 σχόλια:

  1. Άιντε επιτέλους! Τα περιμέναμε καιρό. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ. ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.