Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Κλοπή καρουλιού ποτίσματος από τις Άνω Κλεινές

Κλάπηκε από τις Κάτω Κλεινές ένα καρούλι ποτίσματος.
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, ας επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6976472203.

8 σχόλια:

  1. Που φτάσαμε ρε, μέχρι και τα καρούλια από τα χωράφια κλέβουνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παλαιοτερα χρονια τους κλεφτες οταν τους επιαναν τους ξεφτελυζαν στην πλατεια του χωριου μαζι με τα κλοπημαια πλαι τους η και κρεμασμενα στον λαιμο τους αν δεν ηταν μεγαλου ογκου.
      Ξεφτυλα,μεγαλη ΑΡΡΩΣΤΙΑ και δυσκολη η θεραπεια της.
      Κλεφτες δυστυχως υπαρχουν σε ολα τα χωρια,το κακο ειναι οταν τυχαινει να ειναι και φιλοι σου και το μαθαινεις τελευταιος ως συνηθως.
      Και το χειροτερο δεν μπορεις να τους βοηθησεις να αλλαξουν.
      Σε ενα χωριο ο κλεφτης δωρισε 5 κοττες σε εναν γνωστο του και το βραδυ ξαναπηγε και εκλεψε αλλες 20 κοττες απο τον νοικοκυρη περαν των 5 που ξαναπηρε.
      Ειναι για γελια.

      Διαγραφή
  2. AN GINI KAI HOTSPOT NA DEIS TI THA GINEI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @8:35 Αν πάνε να κάνουν κάτι τέτοιο εδώ, στέλνω ανάρτηση στο μπλογκ να μαζευτούμε για ξύλο! Αν φτάσουμε να έχουμε και εδώ αυτά τα ξεφτιλίκια ντροπή μας για πολίτες αυτού του τόπου!
      Πείτε με φασίστα, ακροδεξιό δε με νοιάζει! Κάποια πράγματα είναι κόκκινη γραμμή και μεις τη περάσαμε ήδη!

      Διαγραφή
    2. @5.43 σκέφτηκες ότι αν γίνει αυτο που λές,την περίπτωση να φάς ξύλο και απο τους μετανάστες και απο τα ΜΑΤ ;;;Άσε που θα σε στείλουν "διακοπές" στο "χότσποτ κανενός σωφρονιστικου ιδρύματος ;;;

      Διαγραφή
    3. @2:05 Τα σκέφτηκα, δεν είμαι πολεμοχαρής. Επίσης σκέφτηκα ότι αν δε γίνει αυτό, τότε θα πρέπει να παίζουμε ξύλο αργότερα στα σπίτια μας. Γιατί αν είμαστε περιοχή με τόσο μεγάλη ανεργία φαντάσου τι θα γίνει αργότερα αν έρθουν και άλλα άτομα.

      Διαγραφή
  3. Ειναι γνωστος αυτος που πηρε το γκρουπ του καρουλιου μολις καταφερω να καταθεσει αυτος που τους ειδε θα πληρωσει για ολα οτι εχουν γηνει στην αποθηκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.