Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Εκδήλωση στο μπλόκο Αμυνταίου - Πύργων στον κόμβο Αντιγόνου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/02/2016 η εκδήλωση γιορτής προς τιμήν του μπλόκου Αμυνταίου – Πύργων στον κόμβο Αντιγόνου ως ένδειξη συμπαράστασης και ενδυνάμωσης της συνέχισης του αγώνα των αγροτών.
Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό από τα μέλη αρχικά της συντονιστικής επιτροπής του Μπλόκου Αμυνταίου – Πύργων: Διαμαντούλα Κρητικού και Κωνσταντίνος Ηλιάδης.
Στη συνέχεια μετέφεραν αγωνιστικό χαιρετισμό από τα μπλόκα της περιοχής τους τα παρακάτω μέλη συντονιστικών επιτροπών:
Μπλόκο Κουλούρας Ημαθίας: Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου και Τάσος Χαλκίδης
Μπλόκο Νίκαιας: Κώστας Τζέλας
Μπλόκο Άργους Ορεστικού: Δημήτρης Μόσχος
Μπλόκο Μαλγάρων: Κώστας Ανεστίδης
Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από το Μπλόκο Αλεξάνδρειας και από το Μπλόκο Αλμωπίας ο κύριος Φόντας Τσέμπης.
Το παρών ακόμη έδωσαν από την περιοχή, ο Δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου, ο πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου Βασίλης Μπούτσης, Σύλλογοι Γυναικών: Φιλώτα, Βεγόρας και Αντιγόνου, αγρότες με τις οικογένειές τους και πολλοί κάτοικοι της γύρω περιοχής.

Με εκτίμηση,
Το Μπλόκο Αμυνταίου – Πύργων στον κόμβο Αντιγόνου

1 σχόλιο:

  1. Τραγικό! !Είμαστε που είμαστε γεωγραφικά αποκλεισμένοι μας τελειώσατε! Απορώ γιατί δεν παρεμβαίνει εισαγγελέας σε αυτή την ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.