Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Ελένη Δήμκου - Δεύτερη θέση για τον Μιχάλη Σιάλτση και τα αγόρια της Γ.Ε.Φ.

Δυναμική και νικηφόρα η εντεκαμελής αποστολή της ομάδας ξιφασκίας της ΓΕΦ στους πανελλήνιους αγώνες εφήβων - νεανίδων που διοργανώθηκαν το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου 2016 στην Αθήνα.
Σε συνολο 48 αθλητριών η Δήμκου Ελένη επιβλήθηκε στην Καλουτά Καλλιόπη του Απόλλωνα Βριλυσίων με 15-10 και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος, ενώ η Γραμμενοπούλου Δήμητρα έφτασε στην 20η θέση αφού αποκλείστηκε απο τη Νούσια Παρασκευή του ΑΘ.ΑΚ.Ιωαννίνων.
Στα αγόρια σε σύνολο 66 αθλητών ο Σιάλτσης Μιχάλης κατέκτησε την δεύτερη θέση σ΄ έναν αγώνα για γερά νεύρα, αφού έχασε για έναν πόντο από τον Δρεπανόπουλο Δημήτρη του Πανελληνίου.
Αξιόλογες ήταν οι θέσεις και των υπόλοιπων αθλητών, με τον Πασσά Θωμά 5ο, Χατζόπουλο Στέφανο 6ο, Τριανταφύλλου Στέφανο 17ο , Ζαραβέλη Γεώργιο 19ο, Ζαραβέλη Αντώνιο 28ο, Πασσά Γεώργιο 47ο και Φερδή Θεμιστοκλή 55ο.
Στα ομαδικά, η ομάδα των κοριτσιών αποτελούμενη απο τις Δήμκου Ελένη, Γραμμενοπούλου Δήμητρα και Γεωργίτση Παυλίνα αποκλείστηκε από τον πρώτο ακόμη αγώνα έπειτα απο την ατυχία του σοβαρού τραυματισμού της Γεωργίτση.
Στα αγόρια, η ομάδα αποτελούμενη απο τους Πασσά Θωμά, Σιάλτση Μιχάλη, Τριανταφύλλου Στέφανο και Χατζόπουλο Στέφανο σ΄έναν σκληρό αγώνα έχασε απο την ΑΕΚ με 41-45 κι έτσι κατέκτησε την δεύτερη θέση.
Ανεκτίμητη και καθοριστική υπήρξε για άλλη μια φορά η συμβολή του τεχνικού συμβούλου της ΓΕΦ του ακούραστου και πολύτιμου Γιάννη Γουσόπουλου που επι δεκατρείς συνεχόμενες ώρες και τις δύο ημέρες δεν σταμάτησε να συμβουλεύει και να παρέχει την τεχνική του αυθεντία στους αθλητές.

21 σχόλια:

  1. Μιχάλη αδελφέ μου συγχαρητήρια!
    Για όλους εμάς που σε αγαπάμε είσαι και θα είσαι για πάντα πρωταθλητής, γιατί έχεις πάθος για το σπαθί.
    Ότι κατάφερες, το κατάφερες με την ατομική σου προσπάθεια καθώς ο σύλλογος σου δεν έχει προπονητή από τον Μάιο του 2015. Συγκεκριμένα τον Μάιο, όταν ρωτήσαμε για τις προπονήσεις ο σύλλογος ευχήθηκε "καλό καλοκαίρι", ενώ σε αντίστοιχη ερώτηση στις διακοπές των Χριστουγέννων η πρόεδρος έκλεισε απλά το τηλέφωνο!!!
    Όταν ζήτησες μετεγγραφή, λόγω έλλειψης προπονητή, η Γ.Ε.Φ (Γυμναστική Ένωση Φλώρινας) αρνήθηκε λέγοντας πως είσαι αθλητής επιδόσεων. Η ανταμοιβή, λοιπόν, του συγκεκριμένου συλλόγου σε αθλητές επιδόσεων είναι να μην τους προσφέρουν ούτε καν τα ουσιώδη...
    Έτσι σου αξίζουν δίπλα συγχαρητήρια για τις εξής επιτυχίες που είχες από τον Σεπτέμβριο του 2015 (ακόμα κι αν μέλος του Δ.Σ. αρνήθηκε επιδεικτικά να σε συγχαρεί):
    1)1η θέση: 26 Σεπτεμβρίου 2015 Κύπελλο εφήβων (Αθήνα)
    2)5η θέση: 8 Νοεμβρίου 2015 Πανευρωπαϊκό Κύπελλο (Βουλγαρία)
    3)1η θέση: 14 Νοεμβρίου 2015 Κύπελλο εφήβων (Αθήνα)
    4)1η θέση: 28 Νοεμβρίου 2015 Κύπελλο νέων ανδρών (Αθήνα)
    5)40η θέση: 16 Ιανουαρίου 2016 Πανευρωπαϊκό Κύπελλο (Αυστρία)
    Ευτυχώς, τα κενά του συλλόγου τα καλύπτουν οι γονείς μας που είναι δίπλα σου, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά. Ειδικά ο πατέρας μας που αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς δεν σε έχει εγκαταλείψει ούτε μία στιγμή!
    Θα είναι παράλειψη αν δεν αναφέρω πως από τεσσάρων χρονών που ξεκίνησες την ενασχόληση με την ξιφασκία είναι δίπλα σου ο κ. Γιάννης Γουσόπουλος στον οποίο αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ.
    Συνέχισε να μας κάνεις περήφανους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τόση υποστήριξη και τόσα ιδιαίτερα μάλλον ο προπονητής των ιδιαίτερων θα φταίει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά!!! Ντροπή για την ανοργανωσιά της Γεφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη ανάγκη για αυτοπροβολή και εντυπώσεις για έναν αθλητή σαν τόσους άλλους που πέρασαν απο συλλόγους της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που φτάσαμε.Με μητέρα πρώην προέδρο να ζητά μεταγραφή. Τι τους τάξανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απάντηση στην 4:07.Δεν τους ταξανε τίποτα απλά από τότε που αναλαβατε εσείς τα διαλυσατε όλα,ο σύλλογος είχε για προπονητή στην αρχή ένα υπάλληλο της περιφέρειας και στη συνέχεια μία γυμναστρια άσχετη με το άθλημα της ξιφασκιας.

      Διαγραφή
  6. Αγαπητή Δάφνη μην ξοδεύεις άδικα το χρόνο σου.Απαντηση δεν πρόκειται να πάρεις.Ο σύλλογος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να μοιράζει επιστολές στους αθλητές γράφοντας τους απειλιτικα ότι αν δεν εξοφλησουν τις συνδρομές τους δεν θα τους δηλώσουν στους αγώνες.Υποψιν είναι ο μοναδικός σύλλογος ξιφασκιας στην Ελλάδα που έχει προπονητρια άσχετη με το άθλημα παρόλα αυτά απαιτεί να του πληρώνουν συνδρομές,όσο για αποδείξεις ούτε καν να το συζητας.Αξιζει ένα μεγάλο μπράβο στον αδερφό σου και τα υπόλοιπα παιδιά που τα καταφέρνουν κάτω από τέτοιες συνθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι φανερό πως τους έταξαν όλα όσα ο σύλλογος αδυνατεί να προσφέρει, και το βασικότερο όπως αναφέρουν παραπάνω είναι ο προπονητής. Μάλλον όταν ήταν η μάνα του πρόεδρος είχαν προπονητή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραδέχεσαι το τάξιμο.Δηλαδή μικρό συμφέροντα και σκοπιμότητες.
      Αχ βρε Δάφνη τι ξεσκεπάζεις.!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή ο προπονητής είναι μικροσυμφέρον και σκοπιμότητα?ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΓΕΦ!!!

      Διαγραφή
  8. Άραγε υπάρχει αθλητικό ιδεώδες στις μέρες μας; Με όλα αυτά που ακούω και διαβάζω δε νομίζω.
    Επικρατεί ένας αθέμιτος ανταγωνισμός και προσπάθεια προβολής και εντυπωσιασμου κάποιων ατόμων τον τελευταίο καιρό απο άτομα που στελέχωσαν τη ΓΕΦ.
    Γονείς και οικείο περιβάλλον θεοποιούν ικανότητες και αρετές των παιδιών τους και φτάνουν στο όριο του παραλογισμού. Δεν έχουν καταλάβει ότι πρότυπο αθλητή είναι αυτός που ζει την στέρηση, τον συνεχή αγώνα, ζεί με πάθος την κάθε στιγμή χωρίς αξιώσεις και αυτοπροβολή. Τέλος ας επαναπροσδιοριστούν οι αξίες και οι ηθικοπνευματικές αρετές γονιών και αθλητών για το καλό και των δυό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσον αφορά τις στερήσεις που αναφέρατε παραπάνω, μάλλον και η Γ.Ε.Φ. την ίδια άποψη με εσάς έχει, γι'αυτό στερεί από τους αθλητές τον προπονητή τους.

      Διαγραφή
  9. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ένας σύλλογος με την ιστορία της Γ.Ε.Φ. κρατάει εδώ και 10 μήνες τους αθλητές του τμήματος ξιφασκίας χωρίς προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σχόλια που αναφέρονται σε "δωροδοκίες", "εξαγορές", "εκφοβισμούς", "απειλές" και άλλες καταγγελίες δε θα δημοσιεύονται, εκτός κι αν είναι επώνυμα ή μπορεί να αποδειχτούν (όπως ισχύει σε κάθε ανάρτησή μας).
    Κι αυτό, για να προστατευτούμε κι εμείς, αλλά και για να προστατέψουμε κι εσάς.
    Εξάλλου, εάν υπάρχουν τόσο σοβαρές καταγγελίες, τότε μπορεί να ακολουθηθεί κι άλλος δρόμος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ16 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:54 μ.μ.

    Μπράβο Ελένη Δήμκου άξια πρωταθλήτρια Ελλάδος που:
    1. Χωρίς να κλαψουρίζεις, εσύ, τα αδέλφια σου, οι γονείς σου, οι παππούδες σου, τα ξαδέλφια σου αναδείχθηκες ΠΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
    2. Με πνεύμα αθλητικό, ομαδικό, τιμώντας το Σύλλογο που σε ανέδειξε καί τον ανέδειξες εσύ και τα αδέλφια σου που κουβαλούν τίτλους ατέλειωτους και ανάμεσά τους τίτλο ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
    3. Χωρίς φροντιστήρια κρυφά, στο φως του ήλιου, με τα όπλα τιμής του ιστορικού σου Συλλόγου κρέμασες χρυσάφι
    4. Στο διάδρομο της ξιφασκίας, μαζί με τους συναθλητές σου, με το δελτίο της ΓΕΦ,δούλεψες ΟΜΑΔΙΚΑ και όχι ψωροπερήνα
    5. Δεν έφτυσες εκεί που τώρα φιλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιος βρήκε την ευκαιρία να προβάλει και το δικό του παιδί! πω πω ζήλεια....

      Διαγραφή
    2. Φάινεται πως ο "ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ" έσκασε που σε τόσα σχόλια παραπάνω κανείς δεν αναφέρθηκε στις επιδόσεις της δεσποινίδας Δήμκου... Δεν πρέπει να ανησυχεί όμως γιατί η συγκεκριμένη αθλήτρια έχει την μαμά της που είναι μέλος του Δ.Σ. της Γ.Ε.Φ. και υπερασπίζεται σθεναρά τα συμφέροντά της... Των υπολοίπων τα παιδιά μένουν ανυπεράσπιστα!

      Διαγραφή
  12. Τι έγινε παιδιά;Τα βρήκε ξανά ο πρώτος όροφος με το υπόγειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που καταφέρνουν να διακρίνονται ακόμη σε αγώνες υψηλού επιπέδου κάτω απο τέτοιες συνθήκες προπόνησης !!!!!
    Και για την ακρίβεια χωρίς προπονητή απο το καλοκαίρι και απούσα διοίκηση .
    Η μόνη κίνηση που έκανε η το ΔΣ ΓΕΦ ήταν να καλέσει σε απολογία αθλητές σε απολογία γιατί τόλμησαν να ζητήσουν μεταγραφή (μέσα σε αυτά τα παιδιά ήταν και αθλητές 12 χρονών)
    Και αφου το κατάφερε αυτό δίνοντας ψεύτικες υποσχέσεις με καινούργιο προπονητή που θα έχει άμεσα.... ακόμη τον περιμένουμε , κάθε προπόνηση εμφανίζονται οι γνωστές 2 κυρίες να μαζεύουν συνδρομές απο αθλητές και να μερικές φορές να φθάνουν στο σημείο να λένε ότι αν δεν πληρώσουν δεν θα τους δηλώσουν σε αγώνες!!!!!
    Μήπως αυτοί που μας καλούσαν σε απολογία το καλοκαίρι να μας πούνε όταν παίρνεις χρήματα για συγκεκριμένη υπηρεσία για πάνω απο 6 μήνες
    και για την ακρίβεια προπόνηση με προπονητή με ειδικότητα και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ξιφασκία , και προπονητής δεν υπάρχει .... τι γίνετε ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έλα μη βγάζετε την χολή σας. Δεν έχω ιδέα από ξιφασκια μπράβο στα παιδιά γιατί κανενός μαμά και κανενός μπαμπάς δεν κράτησε το ξίφος. Τα παιδιά αγωνιστικάν!!! Μπράβο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικά το Δ.Σ. της Γ.Ε.Φ. υπάρχει για να δώσει μία επίσημη απάντηση στις τόσες ερωτήσεις και στα σχόλια από πέρσι ακόμα ή απλά κάποιοι θεωρούν το σύλλογο Ι.Χ.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.