Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των τμημάτων υποδομής του Π.Α.Σ Φλώρινα

Με τεράστια επιτυχία, που ακόμη συζητιέται στους κύκλους της Φλώρινας, διεξήχθη το Σάββατο 13-2-2016 ο 2ος Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Τμημάτων Υποδομής του Π.Α.Σ Φλώρινα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Διασκέδασης Ι&Ν Χρυσοχοϊδη με τη συμμετοχή των Γονέων, αθλητών, προπονητών αλλά και πιστών φίλων του Συλλόγου που έδωσαν το παρόν και φέτος φτάνοντας τα 650 άτομα!! Το γλέντι "άναψε" πολύ νωρίς και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την Ορχήστρα Τοπική Μελωδία και τον Θεόφιλο Σεχίδη να ξεσηκώνουν τους παρευρισκόμενους με το πρόγραμμά τους. Στον χορό βρέθηκαν και γλέντησαν με τους φίλους της ομάδας και τα μέλη του Δ.Σ του Π.Α.Σ ΦΛΩΡΙΝΑ.
Στα High Lights της βραδιάς η βράβευση του μεγάλου ποδοσφαιριστή αλλά και σπουδαίου φίλου της ομάδος, Ηλία Σολάκη από τον Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Π.Α.Σ Θεόφιλο Σεχίδη και τον Προπονητή της Ανδρικής ομάδος Δημήτρη Παπαθανασίου. Ακολούθησαν για τις προσπάθειές τους και οι βραβεύσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών των Τμημάτων Υποδομής του Συλλόγου κατά ηλικιακής κατηγορίας.Στα πλαίσια του χορού των τμημάτων υποδομής της ομάδας ο Πρόεδρος του Π.Α.Σ Φλώρινα Θεόδωρος Ουλιάρης δεξιώθηκε και την Ανδρική ομάδα που έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά της.Την κοπή πραγματοποίησαν μαζί ο Πρόεδρος του Π.Α.Σ Φλώρινα και το προπονητικό δίδυμο της ομάδας Νίκος Βασιλείου και Δημήτρης Παπαθανασίου. Τυχερός της χρονιάς αναδείχθηκε ο ποδοσφαιριστής Σταύρος Σελεμίδης.
Όπως είθισται πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά και κληρώθηκαν πολλά πλούσια δώρα. Ένας από τους μεγάλους τυχερούς της λαχειοφόρου ήταν και ο ποδοσφαιριστής του Π.Α.Σ Φλώρινα Ανδρέας Μπαμπάρης που κέρδισε και την τηλεόραση Telefunken 40¨.
Η επιτυχία της προσπάθειας αγκαλιάστηκε από πολύ κόσμο και όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για κάτι ακόμα πιο όμορφο την επόμενη χρονιά.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές της εκδήλωσης καθώς έτρεξαν με ανιδιοτέλεια και αγάπη για τα Τμήματα Υποδομής του Συλλόγου.Έτρεξαν δηλαδή για τα παιδιά όλων μας.

Δείτε video και πολλές φωτογραφίες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.