Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός για μεταφορά 37 κιλών κάνναβης

Χθες (20-02-2016) πρωινές ώρες στην Εγνατία Οδό (πλησίον διοδίων Πολυμύλου) αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας με τη συνδρομή και αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, συνέλαβαν 34χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί εντόπισαν, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος, σε περιοχή της Καστοριάς, το έθεσαν υπό επιτήρηση και με συντονισμένη επιχείρηση το ακινητοποίησαν στην Εγνατία Οδό. Σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν εντός του οχήματος τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 31 αυτοσχέδιες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 37 κιλών και 466 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
• ακατέργαστη κάνναβη βάρους 37 κιλών και 466 γραμμαρίων,
• χρηματικό ποσό 510 ευρώ,
• ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και
• ένα (1) κινητό τηλέφωνο

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.

3 σχόλια:

  1. "θα γεμίζαν οι λουλάδες
    κλάφτε τώρα, δερβισάδες"

    (για να το διασκεδάσουμε και λίγο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας(Ο.Δ.Δ.Ε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.