Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Αγωνιστική ετοιμότητα για αθλητές και αθλήτριες των Σαρισών

Σε τεστ αγωνιστικής ετοιμότητας πήραν μέρος έξι παιδιά από τη Φλώρινα την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016. Το τεστ διοργάνωσε η Τ.Ε. Βορείου Ελλάδας, η οποία κάλεσε τα σωματεία της δύναμής της να συμμετέχουν με σκοπό τη διατήρηση της αγωνιστικής κατάστασης των αθλητών στις διακοπές των Χριστουγέννων.
Ήταν μία καλή ευκαιρία για τα παιδιά να αγωνιστούν χωρίς το άγχος των επίσημων διοργανώσεων. Επίσης έδωσαν τη δυνατότητα στους Ομοσπονδιακούς Προπονητές να έχουν μία καλή εικόνα για την αγωνιστική κατάσταση των παιδιών.
Από τις ΣΑΡΙΣΕΣ πήραν μέρος οι παίδες Αραβιάδης Ο., Αντωνίου Κ., οι Παμπαίδες Ελσάμι Ιωσήφ και Ζαχαρίας και οι Παγκορασίδες Φωτιάδου Χ. και Άμπα Δ. Όλα τα παιδιά τα πήγαν περίφημα, έδωσαν πολλά παιχνίδια και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινούν ξανά τα διασυλλογικά πρωταθλήματα. Η αντρική ομάδα το Σάββατο αγωνίζεται στα Ιωάννινα στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με την τοπική ομάδα και την Κυριακή υποδέχεται την Κοζάνη. Η γυναικεία ομάδα δίνει στην Αθήνα τρεις αγώνες με αντιπάλους τους «Φοίνικες» Πάτρας, το Π.Κ.Δ. Ταύρου και τον Γ.Α.Ο. Πειραιά. Ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.