Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016

Η Εθνική Ομάδα Νεανίδων χάντμπολ στο δημαρχείο Αμυνταίου

Το Δημαρχείο Αμυνταίου επισκέφτηκε την Τρίτη 05 Ιανουαρίου 2016 η Εθνική ομάδα Νεανίδων Χάντμπολ, συνοδευόμενη από τον κ. Στρατάκη Ιωάννη, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.) και Πρόεδρο του Μ.Π.Σ. Φιλώτα.
Τις αθλήτριες και τους ομοσπονδιακούς προπονητές και τεχνικούς υποδέχτηκαν στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ακριτίδης Βαγγέλης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου κ. Τρυφωνόπουλος Γεώργιος.
Αρχικά ο κος Δήμαρχος καλωσόρισε την ομάδα, η οποία επέλεξε για μια ακόμη φορά ως τόπο προετοιμασίας της το Δήμο Αμυνταίου και της ευχήθηκε να έχει μια πολύ καλή χρονιά,με σημαντικές διακρίσεις και σπουδαίες επιδόσεις. Στη συνέχεια οι προπονητές και οι αθλήτριες της ομάδας ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Αμυνταίου και τόνισαν ότι νιώθουν το Αμύνταιο «σπίτι» τους, καθώς οι εντυπώσεις τους από τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τη φιλοξενία, τα καταλύματα αλλά και τη συνεργασία του Δήμου με την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.) είναι εξαιρετικές και μόνο οικεία συναισθήματα τους δημιουργούν.
Όπως υπογραμμίστηκε, ο Δήμος Αμυνταίου είναι αρωγός των προσπαθειών τόσο των τοπικών ομάδων όσο και της εθνικής ομάδας χάντμπολ και θα συνεχίσει να συνδράμει, στα πλαίσια του εφικτού, ώστε να καθιερωθεί στη συνείδηση όλων ότι το Αμύνταιο είναι όχι μόνο η γενέτειρα του χάντμπολ, αλλά και μια πόλη που αγαπά και προτάσσει τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το συγκεκριμένο άθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.