Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Συνάντηση του βουλευτή Φλώρινας Κ. Σέλτσα με τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη

Ο Βουλευτής Φλώρινας, κ. Σέλτσας Κωνσταντίνος συνάντησε την Πέμπτη 14.01.2016 τον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη, στο γραφείο του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.
Στη συνάντηση συζήτησαν κυρίως την επιτάχυνση της διαδικασίας έγκρισης του τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου που αφορά την Πανεπιστημιούπολη της Φλώρινας. Ο βουλευτής ενημερώθηκε επίσης και για άλλα θέματα της ευρύτερης περιοχής, όπως τον καθορισμό της στάθμης της λίμνης Βεγορίτιδας. Ο υπουργός έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής και δεσμεύτηκε ότι θα παρακολουθεί στενά όλα τα θέματα.

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΝ Η΄ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΑΛΙ ΣΙΩΠΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ; ΑΛΗΘΕΙΑ Ο κ. ΜΠΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανεπιστημιούπολη; Ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟς Φλώρινας δεν επρεπε να ειναι εκει; Προσκληθηκε; Οι Αρχες του Πανεπιστημίου; Μάλλον κ. ΣΕΛΤΣΑ εισθε πολυ λαθος. ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.