Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

«Βουτιά» του υδράργυρου στους -14

Μέχρι τους -14 βαθμούς Κελσίου έπεσε στη διάρκεια της νύχτας η θερμοκρασία στη Φλώρινα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Αυτή τη στιγμή η παγωνιά είναι έντονη καθώς το θερμόμετρο δείχνει -9, μέσα στην πόλη της Φλώρινας. Στα ορεινά του νομού, η θερμοκρασία είναι σαφώς χαμηλότερη.
Να σημειωθεί πως σήμερα τα σχολεία όλων των δήμων της Π.Ε. Φλώρινας άνοιξαν μία ώρα αργότερα, λόγω του παγετού.

24 σχόλια:

  1. αυτην τη χρονικη στιγμη βρισκομαι στον χωρο του 1ου ΕΠΑΛ φλωρινας και θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι υπαρχει πολυ κρυο... Για τον λογο αυτο θα επιθυμουσαμε τα σχολεια της πρωτοβαθμιας και δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης να παραμεινουν κλειστα τις επομενες ημερες εφοσον οι καιρικες συνθηκες παραμεινους οπως ειναι τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1053 οι σύλλογοι γονέων και τα 15μελή των μαθητών τι κάνουν; πίνουν τα καφεδάκια τους στο κυλικείο ;;;

      Διαγραφή
    2. Kai as poume ti proteineis file mou na epanastathsoume pou gi aytes tis antiksoes sunthikes pagetou pou antimetwpizoume face to face mathites kai kathigites epidi ta sxoleia htan anoixta??
      giati mhpws esu tha ertheis na mas swseis ; h kai pali authn h apofash parthike apo tom dhmarxo kai ofilame na thn thrhsoume! Esu sto spiti sou!

      Διαγραφή
  2. Κύριε δημαρχε τα σχολεία πρέπει να μείνουν κλειστά γιατί έχει πολύ κρύο εκτός αν είναι να έρθετε εσείς στα σχολεία και εμείς στο γραφείο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυριε Βοσκόπουλε σήμερα αναιρέσατε ότι δηλώσατε πρίν λίγους μήνες ότι θα "κλείσετε φέτος τα σχολεία λόγω έλλειψης πετρελαίου" και χαμηλών θερμοκρασιών. Αυτά οι πολίτες τα παρακολουθούν , τα τσεκάρουν και στο τέλος αξιολογούν.Αν ζούσαμε λχ επι μονίμου βάσεως λχ στην Κέλλη με θερμοκρασίες - 15 αμφιβάλω εάν στέλνατε τα παιδιά ή τα...ανήψια σας να πάνε σχολείο. Είναι νωρίς ακόμη...Ο χειμώνας εύχομαι (για τα παιδιά μας) να μην είναι μακρύς και να μην θρηνήσουμε στην Φλώρινα θύματα από τις χαμηλές θερμοκρασίες....Τότε πράγματι θα είναι πολύ αργά για όλους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανονικά Κε Βοσκόπουλε και σήμερα τα σχολεία έπρεπε να είναι κλειστά λόγω ψύχους.Εξαιρείτε μόνο Δήμαρχος Αμυνταίου ο οποίος η δεν έχει παιδιά και δεν τον ενδιαφέρουν τα παιδιά των δημοτών του, η ο Υπουργός Παιδείας Κος Φίλης θα τον κάνει Δήμαρχο Παιδείας ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ και κρατάει τα σχολεία ανοιχτά με αυτόν τον καιρό. Αντε και εις Ανώτερα Δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να κάνω μια ερώτηση: Όλοι εσείς που θέλετε τα σχολεία κλειστά όχι λόγο χιονιού ή πάγου, αλλά λόγο κρύου, από τους πόσους βαθμούς και κάτω προτείνετε να κλείνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν δεν μπορείς να παρέχεις θέρμανση θα κλείνουν. Αν εξω εχει -50 και μέσα στο σχολείο κανονική θερμοκρασία υποφερτή θα λειτουργούν κανονικα. Απλή λογική.

      Διαγραφή
    2. Δε θα διαφωνήσω. Συμβούλιο δασκάλων και γονέων υπάρχει. Γιατί δε παίρνει κάποια απόφαση; Σίγουρα θα υπάρχει και κάνα σχολείο με πρόβλημα, όμως δε μπορείς να κλείσεις λόγο αυτού όλα τα σχολεία του νομού. Θα μας κράξουν. Όσοι έχουν θέμα να πάρουν μια απόφαση. Με το να βλέπεις 10 παιδάκια να νιαουρίζουν με 150 σχόλια σε κάθε ανάρτηση κανείς δε παίρνει το πρόβλημα σοβαρά.

      Διαγραφή
  7. Evταξει ανοιξαν τα σχολεια.....τι μαριμνα πηρατε κυριοι του δημοτικου συμβουλιου/ας ριχνατε λιγη αμμο στους παγους των πεζοδρομιων π.χ.λεμε τωρα.......τα παιδακια που δεν εχουν τη τιμη να τα φερνουν με αυτοκινητο και ερχονται με τα ποδια φορτωμενα με τις θεοβαρες τσαντες γλιστρανε ρε αθεοφοβοι .......και κινδυνευουν σε καθε βημα τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προχειροτητα με τις καιρικες συνθηκες οσο αφορα των σχεδιασμων πανω στο θεμα των σχολειων απο την πλευρα του δημαρχου ευχομαι να βαλει ο θεος το χερι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πετρελαια υπαρχουν μονο για νομαρχια.Αν πασ στην νομαρχια ολοι δουλευουν με κοντομάνικα και τα παραθυρα στην ανακληση γιατι δεν αντεχετε ηζεστηΕπισησ στο δημαρχειο αν δειτε το θερμοστατη είναι στους 30 βαθμουσ.Το εχω δει με τα ματια μου γ αυτό και μιλαω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ είσαι χρήσιμος Κυκλοφορείς και με...θερμόμετρο ;;;;;

      Διαγραφή
  10. Δήμαρχε, εισαι απαράδεκτος με αυτήν την στάση που κράτησες σημερα. Το πρωι στις 9, το θερμόμετρο του αυτοκινήτου έδειχνε -8 και χθες το βραδυ -14. Με αυτες τις αντίξοες συνθήκες μας στέλνετε σχολειο κυριε Δήμαρχε. Οι αίθουσες παγωμένες, κατω παντου πάγος. Σας παρακαλώ σκεφτητε για τις άλλες δυο ημέρες τις αποφάσεις σας και μην παιρνεται επιπόλαιες αποφάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια μέρα κάναν δουλειά καθηγητές και μαθητές και τώρα θέλουν πάλι να τεμπελιάζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα σου είναι αν δουλεύουν οι εκπαιδευτικοί ή μήπως σε χάλασε που δεν έχεις που να παρκάρεις τα παιδιά σου;;Αν όμως σου αρρωστήσουν και τρέχεις σε γιατρούς τότε θα σου πω εγω..Τρώγεστε όλοι εσείς που στην δουλειά σας έχετε 25 βαθμούς!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Τα δικά μου παιδιά δεν είναι βουτυρομπεμπέδες ή κακομαθημένα ούτε άστεγα χωρίς ρούχα για να αρρωσταίνουν με -3

      Διαγραφή
  12. Είμαι μαθητής λύκειου και σήμερα δεν ειπα οτι πρέπει να τα κλείνουν και για να καθόμαστε αλλα σήμερα έκανε αρκετά κρύο μπορω να πω κ έφυγα ποιο νωρίς μετα αύριο αμα ειναι όπως σήμερα καλα θα ταν να τα κλείσετε και τα ξανανοιγεται παρασκευή που νομιζω οτι θα έχει πολύ περισσότερο κρύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΟΝΩΝΤΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΩΝ........ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε 610 πάς καλά; ο Δήμος δεν είναι ούτε το εργατικό κέντρο ούτε οαεδ ούτε γραφείο ευρέσεως εργασίας ούτε ΕΒΕ . Να πάτε να κάνετε τα παράπονα σας εκεί . Αν όχι ΄βάλε μία μικρή αγγελία και που ξέρεις κάποιος θα ενδιαφερθεί...

      Διαγραφή
  14. Ο κυριος βοσκοπουλος να τα βλεπει αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.