Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Συνέντευξη Τύπου του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη (video)

Στα τρέχοντα θέμα της πολιτικής επικαιρότητας αναφέρθηκε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ., Γιάννης Αντωνιάδης.

Παράλληλα, έκανε αναφορά σε ερωτήσεις που έχει καταθέσει και στις απαντήσεις που, είτε έλαβε, είτε περιμένει.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στο παρακάτω video.


15 σχόλια:

  1. Ενα μεγαλο μπραβο στον βουλευτη που βλεπει και προσπαθει πραγματικα να κανει κατι για τα προβληματα αυτου του τοπου.Καιρος ηταν να ασχοληθει σοβαρα και καποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα προσωπικά σου έλυσε σίγουρα το πρόβλημα της δουλειάς. Σε πληρώνει
      για να γράφεις σχόλια. Τους υπόλοιπους Φλωρινιωτες τους ρώτησες την άποψη τους για τον φαντεζί βουλευτή.
      Καλά βολευτικες μην προκαλείς με τις ανοησίες σου. Ο κόσμος έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα και το αφεντικό σου κάνει ερωτήσεις.

      Διαγραφή
    2. Σταματηστε τις βλακιες και αν δε ξερετε ελατε λιγο στα χωρια μας να μαθετε.Ο Αντωνιαδης τουλαχιστον προσπαθει να βοηθησει.Ενας κτηνοτροφος

      Διαγραφή
  2. 12:56 το σχόλιο σου παραπέμπει σε Β. Κορέα. Με τέτοια άτομα στο γραφείο του ο ερωτησάκιας είναι λογικό να χάσει τα αυγά και τα καλάθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΙΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτανει ρε παιδια τοσο χολη.Μαλλον καποιο αλλο ειναι το προβλημα και γραφετε συνεχεια σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Αντωνιάδης είναι ο μόνος αυτήν τη στιγμή που αναδεικνυει τα προβλήματα του νομού. Με ερωτήσεις και με εντονη κοινοβουλευτικη παρουσία κατι που ειχαμε να δουμε αρκετα χρονια απο βουλευτες αντιπολιτευσης. Ο κυβερνητικός βουλευτής είναι απών όπως και η κυβερνηση του. Εσεις που συνεχεια σχολιαζετε για ερωτησακηδες κ.τ.λ να ξέρετε ότι εσεις κανετε κακο στον τοπο με την ανυπαρξια σας και οχι ο Αντωνιαδης που ειναι στο ξεφωτο και αν μη τι αλλο προσπαθεί. Φροντίστε λοιπόν εσεις οι "ανωνυμοι" σχολιαστες που όλοι ξερουμε απο που προερχεστε και για ποιο λογο γράφετε να φανειτε αρχικα χρήσιμοι στους εαυτους σας, μετα στις οικογενειες σας και αν σας παιρνει και περισσοτερο καντε κατι και για τον τόπο. Ο Αντωνιαδης ειναι ετη φωτος μπροστα απο εσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τέτοιους βολεμένους γλείφτες ο ερωτησάκιας περιμένει να πάει μπροστά. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι ευτυχώς. Κατάπτυστο κείμενο γραμμένο από ένα ελεεινό γλείφτη.

      Διαγραφή
  6. για τους ομοφυλόφιλους ήσουν απων κ.Αντωνιάδη αντι να καταψηφίσεις αυτόν τον ντροπιαστικό για το κοινοβούλιο νόνο.... κι εμεις θα απουσιάζουμε στις εκλογες... κριμα τα παντελόνια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα. ο κόσμος το καταλαβαίνει.
    Έρχονται εκλογές και ζορίζεται για αυτό όλα αυτά τα επικοινωνίακα παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο στον Βουλευτή που ενδιάφερεται πραγματικά για τον νομό. Και δεν ενδιαφέρεται μόνο για την πόλη της Φλώρινας ή του Αμυνταιου αλλά και για όλα τα χωριά του νομού. Μπραβο, είσαι άξιος να ονομαζεσαι βουλευτές διότι είσαι πολύ δραστήριος και κάνεις εύστοχες ερωτήσεις σε φλεγοντα ζητηματα του νομού μας, αλλα αξίζεις ένα μπράβο επειδή δεν αφήνεις και εμάς τα χωριά και είσαι παντα δίπλα μας. Ενω ο Κύριος Σελτσας που είναι και κυβέρνηση δεν βλέπω να ενδιαφέρθηκε λίγο για τα ζητήματα του νομού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοιο γλοιώδες κείμενο ειλικρινά δεν έχω ξανά διαβάσει. Εδώ πρόκειται για βρομερό γλείφτη που φοβάται να μην χάσει την κότα με το χρυσό αυγό. Ερωτησάκια ξύπνα και διώξε τους βολεμένους , γλείφτες - κόλακες από δίπλα σου....

      Διαγραφή
  9. ΠΌΤΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΩΝΙΆΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΏΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΤΏΡΑ;
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΉΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα ποιος σε πληρώνει για να τα γράφεις αυτά? Ο αντωνιάδης με αξία του έχει φτάσει ως εδώ εσύ μάλλον παραμένεις στάσιμος για να κάθεσαι πληρωμένο παπαγαλάκι και να γράφεις αυτά τα σχόλια

      Διαγραφή
  10. Α ναι;ο αλλος βουλευτης εχει κανει 50 ερωτησεις,τις γνωριζει κανεις;αυτο με τα τηλ,οι σχεσεις εξαρτησης πελατιακου παλαιοκοματικου κρατους ειναι συχαμερο,εμετικο,πες σε μενα και γω θα το κανονισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.